НОВИНИ від 24.05.2002

Колишнi партнери компанiї Andersen вiдкрили в Чикаго власну консалтингову фiрму Huron Consulting Group. Huron стала першою i при цьому досить крупною компанiєю, створеною спiвробiтниками Andersen, пiсля скандалу з аудитом Enron.

Компанiя має вже 75 клiєнтiв, i за словами президента Герi Холдерна (який пропрацював в Andersen 29 рокiв i допомагав там розвивати мiжнародний бiзнес консалтингових послуг у сферi фiнансiв та економiки) фiрма має на метi розпочати скоро надання послуг за кордоном. У нову фiрму перейшли 250 спецiалiстiв i бiльша частина клiєнтiв Andersen , якi користувалися консалтинговими послугами.

Huron буде спецiалiзуватися виключно на "розробцi i перетворення в життя рiшень, що потребують комплексної експертної оцiнки в таких сферах, як фiнансова, аналiтична i поточна дiяльнiсть" компанiй i органiзацiй. Фiрма не буде надавати аудиторськi послуги i послуги, пов'язанi з оподаткуванням.

Керiвництво Huron впевнено, що вiдповiдальнiсть Andersen, пов'язана з аудитом Enron i знищенням документiв, не буде перенесена на спiвробiтникiв нової фiрми. Нi один з партнерiв Huron, будучи спiвробiтником Andersen, не працював з Enron.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=124


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua