НОВИНИ від 19.01.2011

Компаніям доведеться докласти зусиль, щоб зберегти найкращих співробітників у 2011-му

У 2011-му році компанії будуть змушені докласти усіх зусиль для збереження ключових співробітників. Саме такими даними ділиться Сенді Едвардс (Sandi Edwards), віце-президент American Management Association Corporate Learning Solutions, компанії, яка пропонує консалтингові послуги та займається розробкою навчальних програм.

"Найкращі працівники завжди мають вибір, — пояснює Едвардс. — Здатність зберігати стабільність та розвивати бізнес залежить від того, наскільки добре менеджерам вдається надихати, мотивувати та розвивати ключових співробітників, які за сумісництвом виявляються найбільш цінним ресурсом компанії. Для збереження талановитих працівників все більше компаній вдається до програм розвитку лідерства. Подібні програми дозволяють оцінити потенціал співробітника для більш точного таргетування та кастомізації навчання відповідно до його потреб та цілей. Таким чином ключові люди відчуватимуть, що їхній внесок цінується і компанія докладає усіх зусиль, щоб підтримувати та розвивати їхні таланти. А майбутнє співробітника у компанії виглядає чудовим!"

У минулому працівники з високим потенціалом зазвичай брали участь у наставницьких програмах. Але сьогодні їхнє навчання все частіше позиціонується як "розвиток лідерів".

Для організацій, в свою чергу, стає дуже важливо оцінювати своїх людей для ідентифікації ключових працівників. Менеджерам слід знати, хто вони і що вони роблять для компанії. Але не менш важливо, щоб вони розуміли, чого ключові люди очікують від компанії і які цілі встановлюють.

"Кожен співробітник шукає можливостей для зростання та розвитку, — наголошує Едвардс. — Але зважаючи на обмежену кількість ресурсів компанії, роботодавець повинен здійснювати інвестиції у навчання та розвиток таким чином, щоб вони ставали доступними саме для найталановитіших та найцінніших працівників".

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1304


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua