НОВИНИ від 06.04.2012

Відсутність нових ідей та бюрократія — основні перешкоди на шляху до інновацій

Найбільшими перешкодами на шляху до організаційних проривів є нестача "свіжого" мислення та надлишок бюрократії — такий висновок робить нове управлінське дослідження, проведене компанією Robert Half International.

Понад 35% фінансових директорів наголошують на тому, що нестача нових ідей перетворилася на головний бар'єр на шляху до інноваційності. Близько 24% респондентів називають такою причиною бюрократію, а ще 20% скаржаться на занадто високе навантаження від щоденної рутинної роботи.

Опитування було організоване компанією Robert Half International — спеціалізованою компанією з управління персоналом. Для його реалізації було запрошено незалежну дослідницьку компанію. Дослідження базувалося на інтерв'ю з більш ніж 1400 фінансових директорів компаній, в яких працює не менше 20 співробітників.

"Інновації — рушійна сила будь-якого успішного бізнесу", — наголосив Макс Месмер (Max Messmer), голова ради та генеральний директор Robert Half International, а також автор книги "Управління людськими ресурсами для чайників" (Human Resources Kit For Dummies). — "Менеджери повинні докладати усіх зусиль, спонукаючи свої команди боротися з усталеними правилами та шукати вихід за рамки зони комфорту".

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1400


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua