НОВИНИ від 13.12.2012

Витрати на системи інтегрованого управління талантами сягнули $4 мільярдів

Bersin & Associates: Витрати на системи інтегрованого управління талантами сягнули $4 мільярдів Компанія Bersin & Associates, що надає послуги у сфері управління людськими ресурсами, талантами та навчанням, провела нове дослідження, яке свідчить, що ринок інтегрованих систем управління талантами продовжуватиме зростати. У 2012-13 роках він сягне $4 мільярди, що на 22% більше, ніж у попередній звітний період. При цьому швидкість приросту також збільшилася майже вдвічі порівняно з минулорічним показником 12%.

Деталі дослідження включені до звіту Bersin & Associates "Системи управління талантами 2013: Ринкова аналітика, тенденції та профілі представників ринку" (Talent Management Systems 2013: Market Analysis, Trends and Provider Profiles).

Дослідження орієнтується на інтегровані технології управління талантами, які за своєю суттю є мультидисциплінарними сервісами. Вони дають змогу HR-менеджерам наймати кращих співробітників, керувати результативністю, узгоджувати компенсацію, розвивати таланти та контролювати наступництво.

Ось деякі ключові висновки дослідження:

  • Продовження інтеграції окремо-встановленого програмного забезпечення в системи управління талантами допоможе вирішити проблеми аналітики талантів та правильного налаштування робочого процесу.

  • Системи управління талантами можуть почати конкурувати з основною системою управління, оскільки вони також містять профілі талантів і можуть слугувати системою запису.

  • Соціальні медіа та мобільні технології сьогодні застосовуються буквально на кожному кроці процесу управління талантами.

  • Поглинання компаній, які пропонують рішення у сфері управління талантами, їх більш потужними конкурентами.

  • Системи управління талантами починають сприйматися по-іншому. Якщо раніше їх використовували тільки для економії коштів, то тепер вони перетворюються на важливий стратегічний актив компанії.


Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1458


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua