НОВИНИ від 29.07.2002

Служба Дiлової Iнформацiї по Новим Незалежним Державам (BISNIS) Департаменту торгiвлi США оголошує вiдкриття нової програми "Дiловi Пропозицiї з CША".

"Дiловi Пропозицiї з CША (ДПC)" - це постiйно оновлювана база даних американських компанiй з можливiстю пошуку по декiльком параметрам, в якiй представлено широкий перелiк товарiв i послуг по багатьом галузям економiк країн СНД. На сьогоднiшнiй день, в базi даних BISNIS знаходиться бiльше 30,000 американських компанiй середнього i малого бiзнесу, якi зацiкавленi у спiвпрацi з компанiями з колишнього Радянського Союзу.

Програма BISNIS "Дiловi Пропозицiї з CША" дає новi можливостi розвитку Вашого бiзнесу з Америкою шляхом встановлення прямого контакту з американськими компанiями. Прийнявши участь у нашiй новiй програмi, Ви зможете знайти американськi фiрми, зацiкавленi у виходi на ринки СНД, а також знайти постачальникiв продукцiї, що Вас цiкавить, стати представником американської компанiї або дистриб"ютором її продукцiї у Вашому регiонi. Участь в програмах BISNIS є безкоштовною як для компанiй з СНД, так i для американських компанiй.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=149


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua