НОВИНИ від 31.07.2002

GE Capital - багатопрофiльне фiнансове вiддiлення компанiї General Electric - буде роздiлене на 4 бiзнес-структури. Про це стало вiдомо з повiдомлення компанiї. З 1 серпня GE Capital буде складатися з таких пiдроздiлiв: GE Commercial Finance, GE Insurance, GE Consumer Finance i GE Equipment Management. Кожний пiдроздiл буде пiдпорядковуватися безпосередньо Головi Ради директорiв Джефу Iммельту та вiце-президенту компанiї Деннiсу Даммерману, який безпосередньо контролює роботу GE Capital.

Мета такої реорганiзацiї - змiцнити прямi контакти з керiвниками фiнансових пiдроздiлiв. Фiнансовi пiдроздiли приносять компанiї 40% прибуткiв.

Для того, щоб забезпечити суворий контроль за управлiнням фiнансовими ресурсами, ряд ключових корпоративних функцiй, загальних для GE Capital, залишаться незмiнними. Серед них: Risk Management, Capital Markets, Controllership, Tax i Treasury. GE Capital Services, Inc. i GE Capital Corporation залишаться юридичними особами i продовжуватимуть виконання своїх функцiй в якостi основних позичальникiв фондiв для забезпечення дiяльностi GE по наданню фiнансових послуг. Ради директорiв збережуть за собою функцiї контролю за поточними фiнансовими операцiями та цiльовим розподiлом коштiв у цих 4 бiзнес-структурах.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=150


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua