НОВИНИ від 24.04.2015

Компанії з найкращею репутацією у світі 2015

BMW очолила рейтинг компаній з найкращою репутацією у світі (2015 Global RepTrak®), який щорічно складається Reputation Institute. Друге місце в списку посів інтернет-гігант Google, а замикає трійку лідерів ще один автоконцерн — Daimler.

Компанії з найкращею репутацією у світі 2015 (Global RepTrak®) У топ-10 рейтингу також потрапили Rolex, LEGO Group, Walt Disney Company, Canon, Apple, Sony та Intel.

Дослідження традиційно проводиться в 15-ти найбільших країнах світу — Австралія, Бразилія, Канада, Китай, Франція, Німеччина, Індія, Італія, Японія, Мексика, Росія, Південна Корея, Іспанія, Великобританія і США.

Місце в рейтингу визначається "пульсом" компанії або емоційним зв'язком споживачів з брендом. Респондентам показували список з 20-ти компаній і задавали питання, чи знайомі вони з якою-небудь із них. Далі їх просили відзначити ті, про які можна було б сказати: "Я довіряю цій компанії", "Я захоплююся цією компанією і поважаю її", "Ця компанія викликає у мене позитивні емоції" і "В цілому у цієї компанії хороша репутація".

Споживачів просили також оцінити компанії за низкою параметрів, серед яких інновації, якість товарів або послуг тощо.



Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1554


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua