НОВИНИ від 13.09.2002

The Wharton School of Business, University of Pennsylvania оголошує про прийом на конкурсній основі талановитих студентів на докторську програму у різних сферах бізнесу, а особливо в сферах операційного менеджменту, процесу прийняття рішень, інформаційних управлінських систем, операційних досліджень.

The Wharton School відома як один з найкращих та найпрестижніших дослідницьких закладів в галузі менеджменту у Сполучених Штатах, а її випускники займаються дослідницькою діяльністю та викладають у багатьох провідних бізнес-школах у всьому світі.

Щороку The Wharton School of Business приймає до 7 нових студентів з різним попереднім досвідом в сферах економіки, гуманітарних та технічних науки. Значну частину студентів бізнес-школи становлять студенти зі Східної та Центральної Європи. Кандидати повинні продемонструвати наявність потенціалу для проведення наукових досліджень, викладання та мотивацію для продовження академічної кар’єри після закінчення.

Усі зараховані студенти стають членами товариства бізнес-школи, і їм забезпечується підтримка у процесі навчанні. Типовий фінансовий пакет студента компенсує плату за навчання, а також покриває витрати на проживання. Додатково оплачується участь у деяких навчальних та дослідницьких програмах бізнес-школи.

Кандидати на докторську програму зі спеціальностей “Операційний менеджмент” та “Інформаційний менеджмент” повинні успішно скласти такі іспити: Graduate Records Examination (GRE general test) та TOEFL.

Загальна інформація про The Wharton School знаходиться на сайті: www.wharton.upenn.edu, інформація про докторську програму: www.wharton.upenn.edu/doctoral/.

Інформація про інші програми з Операційного та Інформаційного менеджменту: opim.wharton.upenn.edu.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=159


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua