НОВИНИ від 19.03.2003

Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) та Центр інновації та розвитку у рамках Проекту "Бізнес менеджмент освіта в Україні", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) оголошують Відкритий конкурс для участі у програмі "Майбутні лідери МВА".

Викладачі дисциплін менеджменту та бізнесу, а також практики, які викладають чи бажають викладати у вищих навчальних закладах, мають можливість взяти участь у надзвичайно цікавій і корисній програмі професійного розвитку, що проходитиме в Україні, Польщі та Сполучених Штатах Америки.

На конкурсній основі 90 українських викладачів, які володіють англійською мовою, будуть відібрані для участі у поглибленій п'ятирічній програмі, що охоплюватиме комбінацію компонентів стандартної програми МВА, програми з педагогіки, проведення досліджень, а також навчання з бізнес-консалтингу.

Програма складатиметься з тижневих Літніх інститутів, триденних семінарів "вихідного дня", е-навчання та від трьох до шести місяців закордонних стажувань у США чи Польщі.

Учасники матимуть нагоду отримати та закріпити основні знання з бізнесу та менеджменту, комунікаційні та лідерські навички, ефективне викладання, стратегії тренінгів та консалтингу. Навчання доповнюватиметься можливостями для проведення дослідницьких проектів, діловими іграми, моделюванням та дистанційним навчанням.

Анкету та рекомендаційні листи необхідно надіслати не пізніше 24 березня 2003 р.

Детальніша інформація та аплікаційні анкети — на сайті CEUME.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=225


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua