НОВИНИ від 08.05.2003

Українська асоціація виробників програмного забезпечення в партнерстві з Інститутом Програмних Систем НАН України і US-Ukraine Digital Alliance планують проведення 10 і 11 червня 2003 року майстер-класів "Managing Software Development".

Провідні спеціалісти School of Computer Science при Університеті Карнегі Меллон, Мел Россо Ллопарт (Mel Rosso-Llopart) і Гил Таран (Gil Taran) підтвердили свою готовність провести майстер-класи в Києві під час свого другого приїзду в СНД. Зовсім недавно (24 і 25 березня) вони провели подібні майстер-класи в Москві. Успіх цього тренінгу був настільки великий, а кількість слухачів настільки обмежена (всього 50 чоловік), що наші російські колеги вже в квітні поточного року запросили фахівців з Університету Карнегі Меллон про можливість їхнього повторного приїзду.

Тренінг спрямований у першу чергу для аудиторії, що складається з провідних спеціалістів мультинаціональних R&D центрів розробки ПЗ, компаній виробляючих і експортуючих ПЗ і керівників ІТ департаментів великих українських підприємств.

Детальніше — www.uaswd.org.ua.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=240


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua