НОВИНИ від 17.11.2003

20 майбутніх мільйонерів

У Великобританії було опубліковано незвичайний рейтинг "20 майбутніх мільйонерів", в якому наведено список 20 молодих людей, віком від 15 до 19 років, що до 2020 року обов'язково будуть отримувати мільйонні суми за свою справу.

Одним із основних критеріїв для складання рейтингу було те, що між кар'єрами потенційних багатіїв та сьогоднішніх мультимільйонерів простежуються схожості. На цьому базується і прогнозування кар'єри майбутніх багатіїв. Деякі з них вже відомі у світі. Серед них — акторка Кіра Найтлі, зірка кінофільму "Пірати Карибського моря", та Уейн Руні, 18-річний футболіст Евертона.

Багато хто із майбутніх мільйонерів демонструє видатні результати в екстремальних видах спорту та у сфері розваг. Але перше місце в рейтингу отримав 19-річний власник хай-тек компанії Карл Черчілль. Його фірма DMC Internet займається послугами по підключенню до Інтернету великих бізнес-клієнтів. Зараз оборот фірми складає вже більше 1 млн. фунтів.

Очевидно, як і сьогодні, через 20 років більшість заможних людей отримають свої мільйони у спадщину. Але це в рейтингу не враховувалось.

За інформацією газети Guardian.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=328


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua