НОВИНИ від 14.01.2004

Стажування в Швеції

Урядовий освітній шведсько-український проект «Нордпрактик — нові менеджери для України» починає відбір кандидатів на участь у програмі стажувань, що сприятимуть розвитку ділового співробітництва між підприємствами України та Швеції. До участі в програмі запрошуються керівники різних рівнів і підрозділів українських приватних підприємств, переважно малого і середнього бізнесу, віком від 25 до 40 років, що мають вищу освіту і робоче знання англійської мови.

Шляхом освіти, практичного стажування і розробки спільного проекту українські учасники підвищують свій професійний рівень, отримують уявлення про шведську ділову культуру, а українські підприємства, що відправляють співробітників у Швецію, мають унікальну можливість перетворити встановлений діловий контакт в конкретне співробітництво зі шведською фірмою.

Етапи проведення програми наступні:

  • Відбір кандидатів
  • Формулювання ідеї співробітництва зі шведською стороною
  • Робота над проектом з допомогою українського і шведського бізнес-консультантів
  • Освітня програма в Швеції
  • Стажування: робота над проектом співробітництва разом з приймаючою компанією, допомога бізнес-консультантів
  • Завершуючий семінар і презентація проекту.

Програма «Нордпрактик — нові менеджери для України» бере на себе витрати на освіту і проходження практики на підприємствах Швеції.

Співбесіда для кандидатів буде проведена 28-29 лютого 2004 року в місті Києві (проїзд до місця співбесіди оплачується програмою).

Протягом 2004 року стажування пройдуть ще 3 групи учасників в квітні, вересні, жовтні.

Останній термін подання аплікаційних форм — 1 лютого 2004 року.

Програма фінансується Шведським Агентством з Міжнародного Розвитку (SIDA) за дорученням Міністерства закордонних справ Швеції.

«Нордпрактик — нові менеджери для України» працює у співробітництві з Президентською Програмою з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива".

Повну інформацію про Програму і умови участі можна отримати на сайті nordpraktik.3tag.com або у координатора програми в Україні Марії Никифорович nordpraktik@ukr.net; тел.:+38 (044) 461-30-45, +38 (050) 330-74-50.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=354


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua