НОВИНИ від 12.02.2004

Україна готується до CeBIT

З 18 про 24 березня в рамках виставки інформаційних і телекомунікаційних технологій CeBIT у Ганновері пройде "День України".

На національному стенді України, у павільйонах №5 ("Програмне забезпечення, рішення для інтернету, послуги") і №12 ("Телекомунікації і комп'ютерні мережі") буде працювати науковий семінар "Розробка і впровадження в Україні новітніх інформаційних і телекомунікаційних технологій з огляду на світові тенденції розвитку інформаційного суспільства".

Українські експоненти виставки — науково-дослідні інститути Національної академії наук, установи і підприємства міністерства освіти і науки та міністерства промислової політики, "Укртелеком", Одеська національна академія зв'язку ім. А.Попова, підприємства "Гіпрозв'язок", ТК "Велтон-Телеком", ряд підприємств, які поєднує Українська асоціація виробників телекомунікаційного устаткування, зокрема Харківський державний приладобудівний завод ім. Т.Шевченко, Дніпровський машинобудівний завод, "Промзв'язок", "ІнноВінн", "Моніс", "МКМ Телеком".

Усього в 2004 році в ганноверських виставках Hannover Messe і CeBIT будуть брати участь близько 100 українських компаній. Загальна площа експозицій українських учасників Hannover Messe збільшиться на чверть у порівнянні з 2003 роком — до 322 кв. метрів (нетто), українські експозиції на CeBIT займуть 410 кв. метрів, що приблизно відповідає торішнім площам.

CeBIT — найбільша у світі щорічна виставка, присвячена комп'ютерним і інформаційним технологіям.

Hannover Messe (Ганноверський ярмарок) — щорічна міжнародна виставка, присвячена технологіям, новаціям і автоматизації. У поточному році вона пройде з 19 по 24 квітня й об'єднає кілька спеціалізованих виставок, зокрема "Цифрова фабрика", "Технології автоматизації", засоби автоматизації Interkama, а також виставки енергетики, мікротехніки, комплектуючих і матеріалів та ін.

Україна бере участь у CeBIT з 1993 року. Організатор і координатор участі України у виставці — Держкомітет зв'язку й інформатизації.

Джерело — Korrespondent.net.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=372


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua