НОВИНИ від 16.04.2004

Несподіваний подарунок

Thunderbird, бізнес-школа міжнародного менеджменту номер один у світі, одержала найбільше особисте пожертвування за всю історію бізнес-освіти. $60 мільйонів будуть спрямовані на збільшення стипендій і залучення провідних викладачів з інших країн.

Thunderbird займає перший рядок в рейтингах міжнародних бізнес-шкіл U.S. News & World Report і Wall Street Journal. Було оголошено, що вона одержить пожертвування від свого випускника 1988-го року Самуеля Гарвіна (Samuel S. Garvin) і його дружини Рити. Розмір пожертвування $60 мільйонів. Ця сума призначена для розвитку міжнародних програм МВА, що завоювали всесвітню славу. До цієї події школа буде перейменована й у майбутньому стане називатися Thunderbird, The Garvin School of International Management. Цей дарунок — найбільший з усіх заявлених пожертвувань в історії бізнес-освіти.

"Вся історія розвитку освітньої системи школи Thunderbird носить міжнародний характер. Цей дарунок покликаний підтримати наші зусилля по розвитку навчальних програм на чотирьох континентах. Він дозволить нам збільшити інвестиції у формування викладацького складу світового рівня. За допомогою коштів від пожертвування Гарвіна ми зможемо приділяти більшу увагу залученню обдарованих студентів, надаючи їм додаткові стипендії, а також зосередити зусилля на розвитку навчальних програм у відповідності до вимог глобальної економіки. Цей чудовий прояв добродійності зміцнює наші переконання і відданість цінностям, що роблять Thunderbird кращою у світі міжнародною програмою навчання менеджменту", — говорить Президент школи Рой Хербергер-молодший (Roy A. Herberger, Jr).

Гарвін і його дружина Рита — найбільш щедрі спонсори Thunderbird. Ще під час навчання в Thunderbird Гарвін розробив бізнес-модель підприємства, яка стала згодом компанією Continental Promotion Group, Inc. Сьогодні CPG — глобальний бізнес, що працює з клієнтами в 26 країнах. Сьогодні Гарвін є одним із членів Ради попечителів Thunderbird, Phoenix Country Day School, а також декількох інших суспільних рад. Внесок у розвиток школи виражає його подяку за знання і навички ведення міжнародного бізнесу отримані ним у ході навчання, що дозволило йому, як і багатьом іншим випускникам Thunderbird, домогтися успіху.

"Я сподіваюсь, що мій внесок дасть початок спільній і тривалій програмі по підтримці школи, що дозволить їй продовжувати надавати студентам знання і навички, необхідні для досягнення успіху в глобальній співдружності, — говорить Гарвін, — Сьогодні потрібно більше глобальних бізнес-лідерів, здатних виступити у ролі сполучної ланки між різними культурами. Ступінь Thunderbird, з її акцентом на світовий бізнес, міжнародне навчання й іноземні мови, є, можливо, найкращою з усіх, котрі може отримати студент програми світового бізнесу".

Thunderbird — найстарша з усіх шкіл міжнародного менеджменту в Сполучених Штатах, що проводить підготовку винятково міжнародних бізнесів-лідерів. Унікальна програма школи, за підсумками рейтингів Financial Times, U.S. News and World Report, Wall Street Journal і Business Week визнана однією з кращих у світі. Вона заснована на тому принципі, що у процесі ведення бізнесу в іншій країні керівник має не тільки розуміти місцеву культуру і звичаї, але й спілкуватись зі своїми партнерами на їхній рідній мові. З 1946 року школа підготувала більш ніж 35 тисяч фахівців з 138-ми країн світу. Програма Thunderbird акредитована провідними світовими радами: AACSB International — The Association to Advance Collegiate Schools of Business, the North Central Association for Colleges and Schools, і the European Quality Improvement System (EQUIS).

Джерело — MBA Consult.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=410


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua