НОВИНИ від 13.05.2004

У Львові запрацював інформаційний сайт, присвячений львівському сегменту інтернету

Львівське агентство lvivport.com представило новий інформаційний проект, присвячений львівському інтернету. Сайт Новини.NET повідомлятиме про все, що відбувається у львівському сегменті Мережі, інформує про появу нових сайтів, про нові розробки місцевих веб-студій, про введення нових сервісів на вже існуючих сайтах тощо.

До кола інтересів Новини.NET також входять новини провайдерів щодо доступу до мережі інтернет, тарифів і нових послуг. Автори сайту звертаються до усіх, хто робить інтернет у Львові, надсилати свої новини, аби картина розвитку Мережі в місті була якомога повнішою.

"Ми хотіли би разом із провайдерами та веб-студіями вести такий собі онлайн-літопис, за яким пізніше можна буде прослідкувати історію львівнету", — кажуть власники сайту. За їх словами, проект мав би відіграти неабияку просвітницьку функцію, адже 90% львівських користувачів інтернету взагалі не ходять по львівських сайтах бо переважно просто не знають про них. А відсутність аудиторії в свою чергу гальмує розвиток місцевих інтернет-проектів. Автори Новини.NET переконані, що грамотна інформаційна та рекламна діяльність зможе переламати цю ситуацію на користь усіх — і власників сайтів, і користувачів.

На даний час декілька найбільш популярних львівських сайтів, які мають відвідуваність 1-2 тисячі осіб на день, збирають від 100 до 500 львівських користувачів. При цьому загальна кількість інтернет-користувачів у Львові, за різними підрахунками, складає від 5 до 30 тисяч.

Джерело — УНІАН.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=422


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua