НОВИНИ від 26.07.2004

Глобальне дослідження бізнес-лідерів

Всесвітньо відоме бізнес-видання McKinsey Quarterly у березні 2004 року провело глобальне дослідження бізнес-лідерів, в якому взяли учать 7 300 бізнес-лідерів з Північної Америки (40%), з Європи (33%), з країн, що розвиваються (16%), з Азіатсько-Тихоокеанського регіону (11%). Частка виконавчих директорів склала 12%.

Метою дослідження було виявити загальні тенденції у ставленні бізнес-лідерів до сучасних світових економічних процесів. Більшість опитуваних керівників та корпоративних лідерів вищої ланки погоджуються з тим, що протягом останнього півріччя стан глобальної економіки покращився, але не всі впевнені в тому, що це покращення триватиме наступні півроку. Респонденти також погоджуються з тим, що аутсорсинг має позитивне значення для світової економіки, але є дещо менш корисним для окремих компаній. Крім того, переважна більшість опитуваних бізнес-лідерів розглядають Азію як регіон з найбільшим потенціалом для подальшого зростання у 2004 році.

Це лише невелика частина висновків, зроблених в результаті великого дослідження, що відображає тенденції за регіонами, розмірами компаній та віддзеркалює різні точки зору.

Докладніше ознайомитися з результатами дослідження можна на сайті McKinsey Quarterly.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=448


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua