НОВИНИ від 05.03.2005

VI Київський Міжнародний Фестиваль Реклами наближається!

З 31-го травня по 3-е червня в Київському Будинку Кіно відбудеться VI Київський Міжнародний Фестиваль Реклами. Вперше за всю свою 6-річну історію Фестиваль Реклами буде тривати 4, а не, як це було раніше, 3 дні. "Повірте, нам вистачить подій, щоб заповнити всі 4 дні", — впевнено заявляє Максим Лазебнік — продюсер та координатор проекту, — "вже зараз йде активна робота з організації конкурсної програми та відбір членів журі фестивалю".

В зв'язку з "помаранчевими подіями" в грудні минулого року оргкомітет фестивалю не зміг виконати весь запланований об'єм робіт у листопаді-грудні, але офіційний сайт фестивалю відкрився точно за графіком, вже у перших числах лютого. Правда, для цього довелося працювати під час січневих канікул. І відміна канікул себе виправдала, адже в День Святого Валентина, 14 лютого, всі закохані (в рекламу) люди могли зареєструватися на сайті КМФР і стати учасниками фестивалю.

До речі, першим зареєстрованим учасником виявився представник рекламно-виробничої фірми з Тюмени. Причому зареєструвався він за київським часом о 6-45 ранку (!). А вже 17-го лютого другим у списку учасників фестивалю значився представник Єревану. Найбільш вражає те, що поки серед зареєстрованих на сайті немає жодної української рекламної фірми.

Зареєструватися та стати учасником фестивалю можна зараз. Саме ви можете "відкрити" список українських учасників.

За інформацією прес-служби Фестивалю Реклами.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=560


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua