НОВИНИ від 31.03.2005

50 найпрестижніших компаній у сфері менеджмент-консалтингу 2005

Інтернет-ресурс Vault (за даними Fortune, "це найкраща веб-сторінка для пошуку роботи") провів найбільше за свою історію опитування "50-ти найпрестижніших компаній у сфері менеджмент-консалтингу 2005". У ході дослідження було опитано більш ніж 2,500 консультантів.

Перше місце традиційно здобула McKinsey & Company. Друге і третє місця відповідно посіли Boston Consulting Group та Bain & Company. Ці компанії були лідерами також і в 2004-му році. Цікаво зазначити, що серед 50-ти найпрестижніших компаній 48 представлюять США.

Методологія даного дослідження передбачала вибір найкращих консалтингових фірм за двома основними критеріями: 1) популярність в консалтинговій галузі та 2) інтерес з боку шукачів роботи в сфері консалтингу. У деяких випадках представники Vault контактували напряму з практикуючими консультантами. Респонденти не мали права оцінювати власну фірму. Слід також зазначити, що на прохання організаторів дослідження, вони оцінювали лише відомі їм фірми. У ході обробки результатів брався до уваги лише престиж, а не прибутки, розміри чи стиль роботи.

За інформацією Vault.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=576


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua