НОВИНИ від 13.04.2005

Хвилюючі зміни на ринку консалтингових послуг

У результаті формального злиття трьох лідерів консалтингового бізнесу (Balanced Scorecard Collaborative, Inc., Painted Word Inc., та ThinkFast Consulting, Inc.) утворилася найбільша професійна сервісна компанія, яка фокусує свою діяльність на розробці стратегії, на комплементарному поєднанні стратегічно-сфокусованих організацій та управлінні ефективністю діяльності компанії (CPM), — Palladium Group, Inc.

Palladium має 8 офісів в США, більш ніж 225 співробітників, які обслуговують клієнтів, що входять до Fortune 1000 та інших глобальних лідерів з різних галузей промисловості (наприклад Big Lots, British Petroleum, Cadbury Schweppes, DaimlerChrysler, EMC, FedEx Express, Gillette, Pfizer, the US Army, Wal-Mart та багато інших).

Доктор Девід Нортон, Президент та Генеральний директор Balanced Scorecard Collaborative, Inc, стане Президентом Palladium. Доктор Девід Любін, який заснував разом з Нортоном Renaissance Strategy Group, стане Головою.

Засновники Balanced Scorecard Collaborative Доктор Роберт Каплан та Доктор Девід Нортон, відомі автори кількох бестселерів видавництва Гарвардської бізнес-школи, включаючи The Balanced Scorecard (Збалансована система показників ведення бізнесу), Strategy-Focused Organizations (Стратегічно-сфокусовані організації), та Strategy Maps (Карти стратегії), будуть продовжувати займатися освітою, дослідженнями, публікаціями, та відповідатимуть за сферу розробки стратегії та управління ефективністю діяльності.

Докладніше — www.palladiumgroupinc.com.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=584


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua