НОВИНИ від 07.09.2005

Яндекс відкриває представництво в Україні

Компанія "Яндекс" відкриває представництво в Україні. Директором компанії "Яндекс.Україна" став Сергій Петренко, консультант з пошукового маркетингу, засновник і власник сайту Searchengines.ru. Завдання нової компанії — продаж реклами та розвиток служб Яндекса, призначених для українських користувачів.

"Яндекс індексував українські сайти з дня свого заснування, — говорить Аркадій Волож, генеральний директор компанії "Яндекс". — Але ми хочемо бути ще ближче до українських користувачів. Тому ми вирішили включити в команду Яндекса професіоналів, добре знайомих з інтернет-ринком України".

Щотижня Яндексом користується біля півмільйона жителів України. Компанії "Яндекс" належать домени yandex.ua та yandex.com.ua. У березні 2005-го року на території України був зареєстрований товарний знак "Яндекс". У липні 2005-го року "Яндекс" провів перший закордонний семінар для розповсюджувачів реклами в Києві.

"Яндекс вже зараз є одним з найбільших порталів з погляду українських користувачів, — говорить Сергій Петренко. — Але треба визнати, що, з одного боку, сервіси порталу можуть і повинні бути більш зручними для жителів України, а з іншого — портал, як рекламна площадка, повинен стати ближче українським рекламодавцям. Цим ми й займемося найближчим часом".

Офіс компанії "Яндекс.Україна" буде відкритий у вересні в Одесі. 20 вересня 2005-го року компанія "Яндекс" проведе прес-конференцію в Києві, в агентстві УНІАН.

За інформацією прес-служби Яндекс.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=653


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua