НОВИНИ від 10.07.2006

Директори з інформаційних технологій прагнуть добитися найбільшої ефективності їхньої інформації

Попри те, що більшість працівників сфери інформаційних технологій можуть говорити про якість інформації, яку вони надають для бізнесу, насправді виявляється, що існує дуже багато проблем зі збором, використанням, доступом та якістю інформації.

Інформація — це той ресурс, який повинен вносити у бізнес додаткову цінність. На превеликий жаль, дослідження, проведене CIO Insight, вказує, що управління інформаційними ресурсами потребує значного покращення. Але найгірше те, що хоча деякі працівники сфери ІТ бачать цю проблему, більшість не помічає її.

65% працівників сфери ІТ стверджують, що їхні компанії успішно обробляють та використовують інформацію. Набагато менший відсоток говорить про свою ефективність в зборі та використанні клієнтської, фінансової чи бізнес-процесної інформації.

Більшість працівників сфери ІТ стверджують, що вони не отримують всієї необхідної їм інформації. Низовим працівникам (попри всі вливання та інвестиції у сферу інформаційних технологій) доводиться долати складний і виснажливий шлях, перш ніж вони зуміють отримати цінну і систематизовану інформацію. Це відкриває безліч можливостей для створення нового типу конкурентної переваги завдяки кращому, ніж у конкурентів, управління інформацією.

За інформацією CIO Insight.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=791


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua