НОВИНИ від 21.11.2006

Продуктивність має велике значення, але знайомства — ще більше!

Хоча працівники по обидва боки Атлантичного океану погоджуються, що якість їхньої роботи має велике значення для кар'єрного зростання, проте значна їх частина переконана в тому, що вирішальне значення мають все ж таки ділові знайомства.

Однакова частка працівників у США та Великобританії вважають якість виконання робіт ключовим фактором кар'єрного зростання. Такі дані опитування 1241 працівників, проведеного Novations Group. Попри це, значна частина працівників у обидвох країнах вважає, що саме знайомства, а не особиста ефективність та продуктивність є критичною для просування співробітника.

"Один із п'яти працівників дуже цинічно ставиться до причин просування своїх колег, — стверджує Пол Террі (Paul Terry), віце-президент Novations Group. — Тому ключовим завданням менеджменту на сьогодні залишається встановлення прозорої системи кар'єрного зростання у компаніях, щоб кожен працівник був переконаний, що зростання можливо лише за умов ефективної праці".

Дослідження також підтвердило один зі стереотипів: на відміну від американців, думки британських працівників щодо кар'єрного зростання залежать від соціального статусу, в якому вони перебувають. В американців думки щодо залежності кар'єрного зростання від якості виконання робіт залежать від рівня зарплати. Три чверті працівників, які заробляють $75 000 чи більше, вважають що ключовою причиною просування є продуктивність. І лише половина працівників, як заробляють $25 000, вважають так само.

За інформацією management-issues.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=850


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua