НОВИНИ від 05.12.2006

Працівники сфери ІТ завжди перебувають у пошуках нової роботи

Не зважаючи на те, що 68% працівників сфери інформаційних технологій не збираються змінювати своєї роботи протягом найближчих 12-ти місяців, 48% працівників потрапили на свої сучасні посади завдяки рекрутинговим веб-сайтам протягом останнього року. Такі дані нового дослідження.

Стівен Кіркпатрік (Steven Kirkpatrick) керуючий директор Adecco, компанії, яка проводила дослідження, стверджує, що навіть за умови задоволеності своєю сучасною роботою, більшість працівників сфери ІТ не збираються втрачати з поля зору нові можливості для розвитку та просування.

Цікавим відкриттям виявився той факт, що основною мотивацією до пошуків є не гроші, а прагнення отримати більш цікаву та вимогливу роботу (89%) чи кращі умови роботи (84%).

Компанії можуть підвищити рівень лояльності працівників завдяки дотриманню основних обов'язків перед ними, забезпеченню сприятливої робочої обстановки та гарантуванню стабільності.

Кіркпатрік стверджує, що якщо компанії не дотримуватимуться своїх обов'язків перед працівниками та ігноруватимуть їхні потреби, вони ризикують "втратити значну частину своїх талановитих працівників, попасти під вплив значної плинності кадрів та втратити можливість залучення нових працівників".

За інформацією Silicon.com

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=858


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua