НОВИНИ від 08.02.2007

Рейтинг кращих executive education програм від Economist Intelligence Unit

Відповідно до останнього спеціального дослідження Economist Intelligence Unit (EIU), 13 бізнес-шкіл, розташованих у 4-х різних країнах, одержали найвищий бал за свої програми executive education. У ході дослідження, в якому брали участь 30 міжнародних бізнес-шкіл з усього світу, оцінювалися як відкриті (open-enrolment) курси, які дотепер є для бізнес-освіти основними, так і корпоративні (customised) програми, що набирають популярність рік у рік.

IE та IESE в Іспанії, Penn State у США і York у Канаді визнані кращими у двох категоріях програм. У той час як Wisconsin-Madison, Washington St. Louis, Northwestern (всі — США) потрапили в розряд "відмінників" тільки за свої відкриті курси, а Ohio, Chicago, Georgetown and Washington University (всі — США), Cape Town (Південна Африка) заслужили "п'ятірку" лише за свої корпоративні програми.

Результати базувалися на опитуванні більш ніж 200 менеджерів вищої ланки, а також ураховувалася інформація, надана самими бізнес-школами. Критерії оцінки включали такі параметри, як зміст і якість програм, ступінь інтернаціоналізації курсів, рівень викладачів і слухачів, вплив програм на професійний ріст слухачів, плюси навчання для подальшого кар'єрного росту, розмаїтість пропонованих програм, вартість і реальна цінність програми, гнучкість у складанні програм, призначених для специфічних потреб різних компаній.

За інформацією EIU, E-xecutive.ru.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=888


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua