Бонбоньєрки в інтернет-магазині Еvent-Сards

27.03.2016

Всім привіт! Хочу написати відгук про інтернет-магазин Event-Cards, так як саме цей магазин допоміг мені нещодавно організувати найкращий день в житті — день нашого весілля.

Тематику весілля ми з чоловіком обрали європейську. Кожну деталь обирала самостійно. Наречені мене зрозуміють — важливо, щоб у день весілля кожна дрібничка була ідеальною. Бюджет в нас з чоловіком був обмежений, тому з нинішніми цінами було трохи складно вписатися у відведену суму — у всьому старалися зекономити.

Європейське весілля включає багато різноманітних дрібничок: однакові бутоньєрки, багато живих квітів,  а головне — всі деталі весілля повинні бути в одному кольорі та стилі. Весільних магазинів в Києві безліч, тому й складнощів у мене, як власне нареченої-організатора, великих не виникало. Єдине — запрошення та бонбоньєрки. Ці дві деталі завдали немало клопотів. Справа в тому, що гості до нас їхали здалеку, тому хотілося гарно їх запросити та не менш гарно віддячити. Прагнула знайти дещо оригінальне і таке, якого не бачила ще на жодному весіллі. Проте, тут мене чекало розчарування, адже у магазинах були шаблонні запрошення та бонбоньєрки, єдине, що різнилося — ціна.

Вирішила пошукати альтернативу в Інтернеті. Сайт, який мене приємно здивував, як вибором, так і ціновою політикою — Event-Cards.  З великого вибору оригінальних бонбоньєрок, для себе обрала цікаву модель,  на якій можна гравіювати ініціали. Ця бонбоньєрка виконана з дизайнерського картону у вигляді невеликого боксу. Цікаве та оригінальне мереживо з однієї, а з іншої — гравіювання наших ініціалів — дійсно унікальний та неповторній дизайн. Приємно, що гравіювання ініціалів лазером  безкоштовне.  Таку бонбоньєрку дійсно варто зберегти на пам’ять. Інтернет-магазин також пропонує смачні ласощі для наповнення весільних скриньок. У свою бонбоньєрку я обрала італійський мигдаль.  Для тих, хто шукає таку ж — залишаю посилання — http://event-cards.com/ru/wedding-accessories/presents-for-guests/bon-bon.

Щодо запрошень, то тут було складніше, адже такого вибору оригінальних дизайнерських запрошень, мені не доводилося бачити. З-поміж майже ста позицій, я обрала помережене запрошення, що видалося мені найніжнішим. Тепер усім ще незаміжнім подругам раджу, що купувати оригінальні запрошення на весілля в Києві, найкраще в інтернет-магазині event-cards.com.

Хотілося б ще окремо подякувати персоналу — приємна та ввічлива менеджер магазину терпляче пояснила мені всі нюанси та допомогла з вибором. Доставка товарів не зайняла багато часу і через декілька днів я отримала своє замовлення.