Як заробити в інтернеті. Прибуткові ніші для тематичних проектів

26.04.2016

Зараз я шукаю відповіді в потребах людей. Що в даний момент цікаво людям, які питання вони задають Гуглу і Яндексу і намагаюся виходити з цього. У цій статті я хочу поділитися спостереженнями і розповісти про затребувані і прибуткові ніші для тематичних ресурсів.

1. Відповіді на питання ЯК

Сайти даної тематики будуть вічно залучати відвідувачів і приносити прибуток. Упевнений, що кожен користувач інтернету шукав заробіток в інтернеті і т.д. Ця тема досить обширна і її потрібно ділити на ніші. Грубо кажучи, як сайт, на якому ви зараз перебуваєте, відповідає на питання ЯК, але тільки про те, як заробляти.

Тема авто

Як варіант сайту з автомобільною темою. Тільки в ремонті автомобіля можна задати тисячі питань ЯК. Автолюбителі завжди шукають інформацію про це. Це факт.

Будівельна тематика

Коли справа стосується ремонту в квартирі або будівлі лазні, будинки т т.д., то в першу чергу все питають у пошукових систем. Цих запитів теж предостатньо і можна урвати частку відвідувачів собі.

Поради по психології

Порад по психології теж величезна кількість і, як впоратися з різними психологічними проблемами люди йдуть дізнаватися в інтернеті.

Поради дівчатам

Представники прекрасної статі стали більш активними користувачами інтернету і часом навіть активніше чоловіків. Жіноча тематика дуже розвинена і її можна ділити на безліч категорій. Як варіант сайту по догляду за собою. У ній можна розглядати догляд за шкірою, тілом, волоссям, як робити манікюр, педикюр і все інше, що хвилює дівчат.

Медична тема

Тут необхідно більш професійно володіти знаннями, адже справа стосується здоров’я. Поради про те, як вилікувати ту чи іншу хворобу або дізнатися, перші симптоми хвороби дуже користуються популярністю в інтернеті. А особливо на медичних форумах йдуть постійні обговорення.

Тема бізнесу

Тама бізнесу дуже обширна від підробітку в інтернеті до, відкриття власної справи тут можна розігнатися. А для тих хто справді загорівся бізнесом онлайн можна відвідати онлайн курс «Бізнес з нуля»

Фітнес

Теж останнім часом дуже розвинена ніша. Люди все частіше запитують у пошуку різні вправи, які можна проробляти в домашніх умовах або в тренажерному залі. Та й взагалі зараз дуже розвинене прагнення до здорового способу життя і тематика користується попитом.

Рецепти

Не дивлячись на те, що існує безліч сайтів по кулінарній темі, запитів в Гуглі і Яндексі менше не стало. А тим більше, що різних страв стає все більше і більше і в Україні постійно намагаються впроваджувати закордонні кухні.

Юриспруденція

Перед тим, як звертатися до юриста за допомогою деякі, а можливо і багато хто звертається спочатку до пошуковиків. Не завжди хочеться віддавати зайві гроші за консультацію з питання, з яким вже неодноразово стикалися інші.

Своїми руками

Як зробити своїми руками теплицю на дачі або вішалку для одягу, а можливо і новорічні прикраси теж є часто задаються питаннями. Я н маю на увазі саме вищеперелічені, але суть зрозуміла. Тема «як зробити своїми руками …» досить поширена і написати по ній можна все, що завгодно. Можете подивитися за запитами, наприклад в Яндексі.

2. Форуми і сервіси питань / відповідей

Сервіс питань та відповідей у ​​mail і google дуже користується популярністю, в день задаються сотні питань і тисячі відповідей на них. Це постійний трафік, тому що на ці питання можуть знайти відповіді і ті, хто задає його пошуковику і відповідь буде не від однієї людини а в форматі цілого обговорення. А на рахунок форумів я і сам в шоці. Люди досі на них обговорюють наболілі питання і форуми стають з кожним днем ​​все більше вузько тематичними.

3. Відео

YouTube став занадто великим, щоб швидко знайти потрібний тобі відео. Я, наприклад, зараз дивлюся відео не так на youtube а на вузько тематичних сайтах. якщо хочу подивитися серіал, йду туди, де публікують їх, якщо хочу подивитися записи передачі який-небудь, то дивлюся там, де наповнюють сайт саме ними. Це досить вільна ніша і для наповнення подібного сайту сил багато не потрібно. Просто копіювати з youtube і робити все структуровано за категоріями. Але при цьому потрібно визначитися з темою, щоб не пхати все підряд. Упевнений, що постійних глядачів у вас буде багато, якщо потрудитися. Тому що дивитися куди зручніше і отримувати оновлення за новими відео.

Висновок

Це поки все, що особисто я бачу прибуткового і затребуваного в тематичних проектах. Може я не настільки досвідчений в цьому, але якщо щось упустив, або ви зі мною не згодні, пишіть в коментарях. Я буду поступово доповнювати статтю, або напишу нову. Якщо вас зацікавила модель тематичних сайтів і ви всерйоз про це задумалися, то однією з наступних статей буде те, як почати, як роздобути перших читачів, як розвинути свій блог або інтернет-журнал. Загалом, постараюся розписати все поетапно.

Дякую за увагу!