Ігри в ляльки Барбі

06.05.2016

Ігри в ляльки для дівчаток є найулюбленішими з дитинства. Для різних періодів часу характерні і свої улюблениці — лялька Маша, Барбі, Вінкс і інші. Так-так, і на ляльки є своя мода.

У різних амплуа постає перед нами лялька Барбі у флеш-іграх для дівчаток — games-girll.com/русский/барби/. У ляльковому світі ось уже майже 80 років незмінна зірка Барбі і вона ж — законодавиця моди і стилю для іграшкових красунь. Нехай у білявої красуні крім подружок, є Кен, який всього на пару років її молодше. В іграх він так само присутній, супроводжуючи свою дівчину.

Игры кукла Барби

Гра, як відомо, для дітей — це якась проекція їх майбутнього. Граючи з лялькової красунею дівчатка потім намагаються бути схожими на наї і в своєму реальному житті. Також стильно одягатися, наносити макіяж, займатися інтер’єром для будинку. Напевно, немає жодної дівчинки, яка була б байдужа до гардеробу Барбі. Тільки тепер його не треба купувати, тому що він став доступний для кожної дитини в онлайн-іграх.

Різні ігри Барбі

У різних іграх знаменита лялька постає по-новому. У грі «Лялька Гага» вона в образі відомої поп-зірки, в грі «Фігуристка» — вміла спортсменка виконує різні творчі завдання, а ось вона скромна героїня з казки Шарля Перро — Червона Шапочка, господарському господинею можна побачити її в грі «Господиня».

Пограти з коханою лялечкою можна і вдвох, тому, що деякі ігри розраховані для двох учасників. Нудьгувати точно буде колись, адже треба вибрати вбрання для героїні, поспілкуватися з подружками, зробити нову зачіску, поганяти на мотоциклі або автомобілі. Поринути у світ лялькової красуні, де зібрані пригоди і звичайні справи дівчата можна в онлайн-іграх з Барбі ось тут www.games-girll.com/english/barbie/.

Чудовий інтерфейс гри зрозумілий навіть самим маленьким прихильницям симпатичною ляльки. Вони в одну мить зрозуміють, як треба діяти, дотримуючись правил гри, наберуть велику кількість балів, які видаються за правильні рішення. Приємно бачити на екрані яскравий барвистий світ, який з радістю відчиняються для будь-якої дівчини, яка вирішила пограти з подружкою ляльки.

Розвиваючі ігри з ляльками

Кожна дівчина, хоча б раз в житті, грала в ляльки. Якщо ти захоплюєшся модою і цікавишся усім новим, то ігри для дівчаток про ляльок допоможуть тобі розібратися у великій кількості інструментів для макіяжу та манікюру, зробити правильний вибір одягу і аксесуарів. З ляльками Барбі ти можеш відправитися на модні покази і стильні вечірки, подорожувати і ходити по магазинах.