Всі види меблів для житлових та нежитлових приміщень від виробника

25.05.2016

Обираючи меблевий гарнітур, кожний покупець бажає, щоб він не тільки задовільнив естетичний смак та гаманець, а перш за все був функціональним, ергономічним доповнення інтер’єру. У такому разі краще за все придбати не готову конструкцію, а замовити виготовлення за індивідуальними параметрами. До речі, здебільшого індивідуально спроектовані меблі можуть вийти значно дешевшими, ніж придбання стандартного комплекту.

Якщо вам потрібна кухня у м. Львів, то завітайте до «Меблевої кімнати», тут є з чого вибирати. Власні унікальні дизайни кухонних гарнітурів, виконані у різноманітних інтер’єрних стилях: від традиційної класики до хай-тек. У виробництві використовуються найкращі матеріали, якісна фурнітура. Процес виробництва проходить швидко з використанням високотехнологічного устаткування. На меблеву продукцію діє річна гарантія, на фурнітуру – згідно сертифікату якості.

Якщо із замовленням меблів для житлових приміщень більш-менш зрозуміло, то от з облаштуванням нежитлових приміщень у деяких клієнтів виникають труднощі. Це пов’язано з тим, що квартири зазвичай мають приблизно однакове планування, і меблі обираються здебільшого за естетичним смаком. А от для нежитлових приміщень звичайний гарнітур не підійде.

Наприклад, меблі для магазину. У стандартному варіанті це мають бути вітрини, стелажи, прилавки, тумби і підставки, шафи та підвісні полиці. Це мають бути меблі у відповідності наступних показників:

  • ергономічність;
  • економічність;
  • експлуатаційна зручність;
  • естетична привабливість;
  • санітарна відповідність.

Шукаєте саме такі меблі для вашого магазину? У такому разі обов’язково зверніться до каталогу продукції Меблі Room.

І це ще не вся меблева продукція, що пропонується. Тут можна замовити та придбати спеціалізовані меблі для будь-якого за призначенням приміщення: освітянський заклад, лікарня, актові зали тощо.

Медичним установам слід звернути увагу на ліжка для лікарень. Меблі спеціальних конструкцій були розроблені із урахуванням потреб догляду за хворими. Функціональні ліжка мають рухливі секції регулювання положення голови та ніг, облаштовані поруччям, бортами, спинкою, огородженням та іншими додатковими аксесуарами. До речі, замовляють такі меблі не тільки медичні установи чи центри реабілітації, а й приватні клієнти, хто має потребу в тимчасовому утриманні «постільного» хворого вдома.