Професійні послуги при переїзді — зручний сучасний сервіс

11.06.2016

Кожній людині у певний час знадобляться послуги по вантажному перевезенню речей. Особливо це стосується габаритних предметів та нестандартних конструкцій: меблів, обладнання, устаткування. Мало хто з нас має власні можливості транспортувати речі з одного місця у друге. Тому серед безлічі професійних сервісних послуг дуже затребувані вантажники із транспортом.

Спеціалізована компанія TAR-TRANS обслуговує клієнтів по всій Україні, хто має необхідність у вантажних перевезеннях. Наприклад, дуже затребувана послуга приватних замовників – квартирний переїзд. Мається на увазі звільнення приміщення від меблів, побутової техніки, предметів інтер’єру та інших побутових речей. Безпечне винесення з квартири, будинку, завантаження у машину, акуратне перевезення за вказаною адресою, вивантаження, підйом на поверх, розміщення у новій оселі. Багато завдань, з якими впорається професійна команда вантажників.

Так само сервіс замовляють клієнти, в кого офісний переїзд. Окрім меблів та офісної оргтехніки, певний обсяг вантажу можуть складати коробки із документами, спеціальні приладдя, будівельні матеріали тощо.

Якщо ви бажаєте, щоб ваш переїзд відбувся зі зручностями, замовляйте спеціалізований вантажний сервіс по перевезенню. До речі, це є загальнодоступна послуга із мінімальними витратами по часу. Окрім випадків, коли транспортування відбувається на велику відстань. Однак, і такі замовлення виконуються із урахуванням оптимальних логістичних програм.

Виклик професійної команди можливо здійснити через вікно онлайн-замовлення прямо на сайті компанії-перевізника. У заявці бажано вказати специфічність умов замовлення вантажно-транспортних послуг та залишити контактну інформацію про себе. Так само зв’язатися із офісом TAR-TRANS можна за вказаними телефонами, e-mail. Зверніть у вагу, до кожної послуги прив’язані окремі телефонні номери (для зручності клієнта і у відповідності до специфіки замовлення).

Компанія має власний автопарк вантажних, спеціально обладнаних, безпечних автомобілів із досвідченими водіями-експедиторами за кермом. Компанія гарантує безпечне перевезення вантажів, адже довіра клієнтів, задоволення їх потреб та високопрофесійне обслуговування – найголовніше, чого додержуються працівники TAR-TRANS. Вартість послуг залежить від об’єму та складності замовлення. Однак, кожному клієнту буде запропоноване індивідуальне рішення, що оптимально відповідає потребам та можливостям по витратам.