Штори — елегантне та функціональне доповнення інтер’єру

17.06.2016

Вже важко сказати, кому з прадавніх людей спало на думку використовувати у своєму приміщенні завіси на віконних та дверних отворах, відомо лише одне – штори стали невід’ємною складовою житлового приміщення. Окрім вбрання, вони мають низку корисних властивостей. По-перше, це додатковий захист приміщення та предметів у ньому від нещадного впливу сонячного випромінення. По-друге, завіси можуть створювати додатковий тепловий бар’єр. По-третє, певний рівень захисту оселі від небажаних спостерігачів. Ну і, звісно, елемент облаштування кімнати, що додає їй затишку та завершеності композиції.

Традиційно штори на вікнах розвішують у спальних, гостьових кімнатах, вітальнях, їдальнях, домашніх бібліотеках та кабінетах. Окремі вироби використовуються як елемент декору інтер’єру, наприклад, балдахін на ліжко. Текстильні вироби пропонують безліч виробників та дистриб’юторів. Як обрати найякіснішу продукцію, що відповідає експлуатаційним потребам и економічним можливостям замовника?

Штори у м. Львів краще за все замовляти в інтер’єр-салоні «Жаккард». Вам запропонують – великий вибір текстильної продукції, виключно елітні товари ексклюзивні рішення, професійне обслуговування. И все це по прийнятним цінам.

Ось сторінка салону в Інтернеті, де ви зможете подивитися які саме текстильні вироби пропонує продавець та як найгарніше «вписати» штори у ваш інтер’єр. Для більш предметного пошуку всі товари та послуги, так само і корисна інформація за темою структуровані за розділами:

  • штори – зокрема, каталоги від кращих дизайнерів кімнатного текстилю;
  • інтер’єр – дуже корисний інформаційний розділ для тих, хто бажає уявити, як саме виглядатимуть завіси у різних кімнатах, різному дизайні;
  • карнизи – додаткові товари, що є невід’ємними супутниками текстильних матеріалів.

А щоб вже до кінця завершити «вбрання» кімнати, тут у Жаккарді можна придбати ексклюзивні шпалери під стиль штор, інтер’єрні аксесуари та інший текстильний декор.

Зручна послуга від магазину – пошив виробів під замовлення. А ще ви маєте можливість запросити креативного дизайнера інтер’єру до себе. Фахівець розробить для вас оптимальне рішення оформлення вікна чи навіть всієї оселі, вирішить всі питання із матеріалами, допоможе все облаштувати. Дуже зручна сучасна послуга, все більше користується попитом у такому стрімкому ритмі нашого життя.