Сервіс продажу квитків «Рейс» — відгук

23.06.2016

Давно планували усією сім’єю відвідати країни Європи. В першу чергу було вирішено здійснити подорож до Праги (Чехія). Питання подорожі літаком було відхилено одразу: ціни дещо завищені та за дітей трохи лячно. Потягом теж здавалось довго та незручно, тому вирішили їхати автобусом: зручно, швидко та по грошах найбільш прийнятно.

Так як організацією подорожі займалися самостійно, без послуг туроператорів, постало питання: а де ж власне придбати білети на міжнародні автобусні рейси по даному напрямку? І тут на допомогу прийшов онлайн сервіс продажу квитків «Рейс». Чи потрібно казати, що даний сервіс дозволяє не тільки забронювати та придбати квитки по Україні, Європі, та країнах СНД, а й суттєво скоротити час пошуку квитків за потрібними напрямками, уникнувши черг та довготривалого очікування в бюро довідок, для уточнення необхідної інформації, та касах продажу квитків на автовокзалах чи інших місцях продажу.

Меню даного сервісу досить зручне, все зрозуміло навіть для тих, хто користується сервісом вперше. Зайшов на сайт, задав напрямок, зазначив дату виїзду та повернення і все! Також, сподобалось те, що можна самостійно обирати місця для сидіння у любій частині автобусу, одразу бачиш кінцеву суму заброньованих квитків. Окрім інформації про маршрут рейсу, часу і місця виїзду та прибуття, на сайті також зазначається додаткова інформація, що суттєво допомогло нам у зборах багажу, для попередження додаткових та непередбачених фінансових витрат. Знаючи допустимі безкоштовні розміри багажу у нас не виникало суперечок щодо його оплати. Так як ми подорожували разом із дітьми, які, як відомо, дуже важко переносять подорожі на великі відстані, важливим було наявність в автобусі кондиціонера, що також окремо зазначалось на сайті, так як і наявність телевізора, який трішки допоміг скрасити нашу подорож. Ну і саме приємне, що на сайті іноді бувають акційні пропозиції по де-яким напрямкам, що можуть суттєво скоротити витрати на подорожі. Така опція сайту дає можливість нашим громадянам більше подорожувати і простіше знайомитися з іншими країнами.

Отже, якщо найближчим часом вам доведеться подорожувати і ви шукаєте білети на міжнародні автобусні рейси — онлайн сервіс продажу квитків «Рейс» надасть вам всю необхідну інформацію та допоможе швидко і без проблем придбати квитки за необхідними напрямками!