Гуртові закупівлі: товари з Європи оптом

07.07.2016

Гуртові закупівлі останнім часом стали дуже популярними в Україні. Група людей об’єднується із бажанням придати партію товару зі складу виробника. Всі повноваження щодо здійснення закупівлі делегуються одному представникові групи.

Гуртові закупівлі останнім часом стали дуже популярними в Україні. Група людей об’єднується із бажанням придати партію товару зі складу виробника. Всі повноваження щодо здійснення закупівлі делегуються одному представникові групи. Після отримання товар розподіляється між учасниками групи за розмірами персонального замовлення. Цей спосіб закупівлі є дуже вигідним для членів, адже оптом завше дешевше, ніж у роздріб. Тим більше, що замовлення партії відбувається майже без посередників, а так – без переплати.

У такий спосіб здійснювати закупівлі можна не тільки на території України, а й закордоном. Скориставшись послугами спеціалізованої компанії, що пропонує ватажні перевезення, можна замовляти товари з Європи оптом. Механізм замовлення відбувається за принципом гуртової закупівлі. Тобто замовники заощаджують кошти на одиниці товару. Ще одна вигода – ліцензоване обслуговування клієнтів – доставка оригінальних товарів зі складу виробника по доступному тарифу за вантажні перевезення.

Наприклад, у такий спосіб можна здійснювати поставки оригінальних автозапчастин з заводу іноземного виробника, що на щабель дешевше, ніж купувати ті ж самі товари, що вже ввезені на територію України (тобто в інших магазинах). Компанія-перевізник бере на себе всі питання по замовленню:

  • переговори з постачальником;
  • оплата;
  • перевезення;
  • відправка за межи України (за потреби).

Компанія-перевізник має власний розвинутий автопарк вантажного транспорту, дозвіл на перетин кордону та на здійснення діяльності. Водії-експедитори відповідально ставляться до виконання службових обов’язків. Акуратність та безпека вантажу гарантовані. Вартість послуги складається індивідуально. Для постійних клієнтів діє програма лояльності.