Система управління для сайту: що вибрати

09.08.2016

Сьогодні безумовною перевагою створюваних вами сайтів є унікальна для кожного сайту, спеціально розроблена для кожного сайту єдина система управління сайтом, під управлінням якої знаходиться вся динамічна інформація сайту. У відповідності з технічним завданням створення кожного сайту ми створюємо власну спеціальну систему управління. Наша система управління вашим сайтом позбавлена всіх недоліків великих масових універсальних систем управління: великі розмірності, неповороткість і низька швидкість роботи великих універсалів, обмежений набір функцій і інструментів і в той же час велика кількість незатребуваних функцій і інструментів, нетривіальність настройки і роботи в системі управління.

Наша система управління сайтом створена спеціально для вашого сайту, для вашої структури сайту і публікованих матеріалів — нічого зайвого.

Глибока оптимізація програмного коду модулів управління і публікаторів робить наші сайти дуже швидкими навіть на дуже складних вибірках і фільтрах даних.

Структура модулів системи управління повністю повторює структуру основних розділів сайту.

Форми модулів системи управління сайтом інтуїтивно зрозумілі, не містять неочевидних полів і не вимагають тривалого навчання та звикання — все очевидно і просто. Найскладнішим навиком роботи, необхідним для роботи в нашій системі управління, можна вважати навик роботи в офісних текстових редакторах (начебто MS Word або OpenOffice).

При всій очевидності і простоті роботи наша система управління — досить складна система. Відповідно розробка сайтів Рівне відбудеться зручно та швидко на даній CMS і маючи структуру можна зробити до завдань створення сайту вона може бути оснащена самими нетривіальними функціями і інструментами: імпортерами та експортерами зовнішніх даних в будь-якому форматі, складними модулями управління пов’язаними каталогами, найширші можливості роботи з графікою і анімацією, контроль безпеки та конфіденційності даних, складні морфологічні алгоритми пошуку з можливістю акцентування ваг, системи спостереження за інтересами користувачів сайту, розумні анонси, бази розсилок.

Для нашої системи управління немає межі розвитку, вона не обмежена загальним набором модулів, функцій та інструментів. Багато наших клієнтів в досвіді роботи з сайтом приходять до розуміння нових потреб аудиторії, нових акцентів, необхідності розширення можливостей та розвитку сайту. У такому випадку ми доповнюємо систему управління новими модулями, розширюємо можливості існуючих модулів, оновлюємо сайт.

Наша система управління добре захищена. Ми не поширюємо систему управління масово і, на відміну від масових універсальних систем управління, вона не привертає стільки уваги і спроб злому.

Крім того, масові системи управління зі своїми обмеженнями і недоліками ставлять всіх своїх клієнтів на один рівень пошукової ефективності, що вимагає від власників сайтів нести додаткові витрати на розкрутку і просування своїх сайтів. Місячний бюджет такої якісної розкрутки в серйозній тематиці цілком порівнянний з вартістю створення нового сайту. У той же час ми надзвичайно багато уваги приділяємо саме пошукової ефективності наших сайтів. На спеціальних проектах студії вже кілька років успішно відпрацьовуються чесні методи та інструменти підвищення пошукової ефективності структури сайту і його матеріалів. Такі інструменти ми використовуємо при створенні кожного нашого сайту. По суті саме ця перевага наших сайтів і є нашим головним продуктом.

Ми супроводжуємо нашу систему управління спеціальної «Інструкцією з управління» — технічної інструкцією по використанню саме вашої системи управління. Нічого зайвого, строго по меню вашої системи управління, із зображеннями кнопок, форм і знімків екрану, з покроковими описами роботи. Це кольорове ілюстроване видання на папері та в електронному форматі на CD, який ми готуємо для передачі сайту.

Система управління сайтом — це секретна сторінка на сервері Вашого сайту, в якій об’єднані всі функції управління сайтом. Стартова сторінка системи управління сайтом — авторизація адміністратора сайту. Система керування сайтами студії веб-дизайну — багатокористувальницька, з високим ступенем захисту авторизації, заснованої на власній системі кодування доступу.

Меню системи управління сайтом в точності повторює меню основних розділів сайту. Ніяких обхідних конструкцій і спеціального побудови структури, що властиво всім універсальним системам управління.

Дана технологія дозволяє бачити безпосередньо те, що буде відображено на сторінках. Крім наочності, модуль наділений істотним набором можливостей та інструментів, знайомих нам по більшості серйозних редакторів текстів. Даний модуль дозволяє редагувати і форматувати текст, використовуючи широкі можливості імпортерів текстів, широкий набір шрифтів, розмірів шрифтів, видів накреслення, спеціальних символів і конструкцій, управляти зображеннями статті. Однак, наші клієнти зізнаються, що інтуїтивно і дуже швидко розбираються в роботі всіх модулів навіть не вдаючись до нашої Інструкції.