Машинна штукатурка облегшить та пришвидшить ремонт

10.12.2016

Штукатурку наносять на поверхню стін в середині та зовні з метою підвищити якість декоративної обробки поверхні. Спеціальний розчин дозволяє зробити поверхню гладкою, рівною, виправляє дефекти, маскує тріщини та нерівності. Окремі розчини й самі можуть стати декоративним оздобленням стін, адже мають унікальні фактурні властивості. Оштукатурювання здебільшого проводиться вручну. Проте, якщо необхідно обробити велику площу, краще використовувати спеціальну механізовану техніку.

Якщо вас цікавить машинна штукатурка Київ, цю послугу можна замовити в спеціалізованій компанії. Використовуючи спеціальне обладнання та маючи певний досвід роботи у цьому напрямку діяльності, фахівці швидко та якісно проведуть оштукатурювання стін фасадів або внутрішніх приміщень. Перш за все клієнт заощаджує власний час та зусилля. По-друге, витрати на машинну штукатурку не перевищують витрат на ручну (це вже встановлено достеменно). По-третє, якість від машинного нанесення розчину вища, ніж аналогічні дії при ручному обробленні поверхонь.

На користь машинної штукатурки говорять ще декілька чинників:

  • можливість використовувати техніку при обробці поверхонь зовні та в середині приміщень;
  • стіна чи стеля – не має значення, головне, це набагато зручніше, ніж ручна обробка;
  • машина дозволяє працювати з різними видами розчинів;
  • максимальні розрахунки витрат на матеріали;
  • швидкість та якість незалежно від обсягу роботи;
  • більш рівномірне розподілення розчину;
  • можливість без зусиль виправити дефекти поверхні;
  • машинне розбризкування розчину призводить до того, що штукатурка ляже всюди, навіть у важко доступних місцях.

Залишити замовлення на послуги клієнт може, скориставшись зручними засобами зв’язку: зателефонувавши до офіс компанії, відправивши електронного листа, заповнивши форму зворотного зв’язку на сайті. Компанія однаково обслуговує приватних замовників та корпоративних клієнтів. Будь-яка задача по оштукатурюванню буде вирішеною, якщо ви звернетеся до фахівців. До речі, вартість послуги – ще один аргумент на користь доцільності її замовлення.