Телекомунікаційні послуги від провідного провайдера в Києві

11.12.2016

Інтернет ТВПідключення до Інтернету, а тим більше до телемережі, вже давно не є предметом великого статку. Це вже буденна необхідність кожної сучасної людини. Завдяки телебаченню ми маємо можливість отримувати останні новини, дізнаватись щось цікаве, корисне, важливе, відпочивати та розважатись. Набагато більше можливостей дарує Інтернет. Завдяки цій передовій технології людство змогло прискорити, наблизити, зробити простішими різноманітні інформаційно-комунікаційні процеси. Інтернет допомагає у навчанні і в роботі, використовується як засіб зв’язку та розважально-пізнавальне середовище.

Сучасність телебачення – це мовлення у цифровому форматі. Ті самі ж канали зв’язку використовуються для приєднання до Глобальної мережі. Отже, виходить, що зараз можна працювати із одним провайдером, що забезпечить якість як Інтернету, так і телебачення. Інтернет ТВ – це один з пакетів послуг київської телекомунікаційної компанії  IPnet, що є найбільшим оператором і технологічним лідером на столичному ринку відповідних послуг. Замовляючи парний пакет, ви отримуєте можливість заощадити на послугах.

Переваги пакету Інтернет + ТБ

По-перше, як вже згадувалося, замовляючи цю послугу, клієнт з одних рук отримує одразу два засоби.

По-друге, для трансляції телебачення у цифровому форматі використовуються такі ж самі канали з’єднання, що й Інтернету. Тому відпадає необхідність проводити два маршрути кабелів. Сучасне телекомунікаційне з’єднання використовує оптоволоконні кабелі. Це забезпечує однакову стабільність сигналу для обох засобів комунікації.

По-третє, технологічна та мережева потужність оператора зв’язку гарантують якість, швидкість, легкість підключення та налаштування обладнання користувача. У цьому пакеті послуг є декілька тарифів та набір додаткових можливостей, що дає клієнтові право обирати найсприятливіші умови підключення до мережевого телебачення й Інтернету. Більшість сучасних телеприймачів (телевізорів) вже у конструкції мають адаптовані під цифровий сигнал антени. Тому не потрібно купувати жодного додаткового обладнання. Однак, якщо така потреба є, оператор зв’язку пропонує його замовити або взяти в оренду.

Вже 15 років IPnet надає високоякісні телекомунікаційні послуги жителям Оболонського, Дарницького та Деснянського районів Києва. Загальна кількість абонентів перевищує 55 тисяч постійних користувачів, включаючи корпоративних замовників послуг.