Автоевакуація та перевезення спецтехніки у Львові та області: швидкість, якість, акуратність

21.01.2017

Кожний автовласник знає, перед тим, як сідати за кермо, треба перевірити працездатність всіх вузлів та систем машині. Адже, справний автомобіль та дотримання правил дорожнього руху – безпека всіх! Однак у дорозі трапляється всяке, від випадковостей ніхто не застрахований. Якщо сталася пригода, викликайте евакуатор Львів. Спеціалізована компанія надає послуги у місті та передмісті, а також обслуговує інші районі Львівської області. Обов’язково занотуйте номер телефону до контактів свого мобільного, про всяк випадок.

Як визначитися, що треба кликати евакуатор?

Якщо машина стала і не заводиться. Якщо сталася дорожньо-транспортна пригода, і автомобіль вже не підвладний самостійному керуванню. Якщо закінчилося пальне, здали гальма, понівечено шини, а запаски немає. У будь-яких нестандартних ситуаціях, коли автомобіль не може бути керований, задля запобігання утворення аварійної ситуації, затору та швидкого відбуксування авто, замовляється автоевакуатор.

Що це за техніка така – евакуатор?

Спеціалізований вид автомобільної техніки, що призначений для безпечного відбуксування іншої автоодиниці, зветься евакуатором. По суті, це вантажівка, що замість критого прицепу має місткий майданчик для вантажу (у даному випадку, автомобіля). Там є спеціальні кріплення, щоб машина не скотилася під час руху. Деякі моделі вантажівок-евакуаторів оснащено рухливими підйомниками с маніпуляторами. Евакуатори також різняться за загальною вагою вантажу, кількістю одноразового перевезення одиниць техніки, довжиною та шириною майданчика для вантажу.

Як замовити послугу?

Евакуація авто у Львові відбувається цілодобово. Клієнтові необхідно зв’язатися із диспетчером, окреслити ситуацію, визначити місце перебування та місце доставки машини. Маючи розгалужену систему моніторингу автопарку, оптимальну логістику та супутникову бортову навігацію, компанія намагається якомога швидше надати евакуатор клієнтові. Самий же автопарк сформований з найсучаснішої вантажної автомобільної техніки, з якою працюють кваліфіковані механіки та водії.

До речі, евакуатор може знадобитися не тільки задля відбуксування пошкодженого автомобіля з місця пригоди, а й новісінького, щойно з салону, чи виставкового експонату. А може вам знадобилися послуги перевезення спецтехніки у Львові чи області? То і для цих завдань викликається евакуатор.