«Таксі викликали?»: найдешевші послуги таксі у Львові

29.01.2017

Хто з нас хоча б раз не користувався послугами таксі. А є такі, хто постійно з цим стикається, адже це швидко, якісно, в певній мірі доступно. Мережу таксі Львів має не менш розгалужену, ніж, скажімо, у столиці. До міста щодня прибувають тисячі гостей, українців й іноземців. Немісцевим зазвичай потрібна допомога по просуванню містом. Тому їх вибір – замовлення таксі.

Чим відрізняється таксі від «машини з узбіччя»?

Сервіс таксі – це є легальне надання автомобільних транспортних послуг клієнтам в межах певної місцини (району, міста, передмістя, області, регіону). Характерні риси таких компаній:

  • розширений автопарк (власний чи найманий), що дає можливість клієнтові обрати транспорт відповідного класу комфортності, пасажиромісткості;
  • диспетчерське оповіщення;
  • встановлена тарифікація послуг: мінімальний тариф, вартість одного кілометру, вартість простою тощо;
  • оснащення автомобілів: корпусне устаткування розпізнавання таксі, електронні вимірювачі вартості (таксо-лічільники), розрахункові автомати (чекові);
  • цілодобове обслуговування клієнтів;
  • програми лояльності для постійних клієнтів;
  • надійність;
  • безпека;
  • зручність.

Це все можна віднести до сервісів служби «Експрес Таксі» у Львові, що має найпотужнішу мережу в місті. Та що там, за об’ємами автопарку чи не найбільша в країні служба. Це дає можливість забезпечувати найвищій рівень обслуговування львів’ян та гостей. Оперативна подача машин, найсучасніша логістика, найоптимальніші маршрути просування містом, щирі, відверті, ввічливі професійні водії.

Служба приділяє багато уваги безпеці та зручності своїх клієнтів, тому кожен екіпаж обов’язково проходить технічну перевірку машини і медичну – водія. А ще тут водії дуже говірки, під час мандрівки містом вони залюбки проведуть віртуальну екскурсію. Адже місто Лева – це одне з найдивовижніших осередків Західної України.

Ще зауважимо, то вартість послуг в цій компанії одна з найдемократичніших.

Як замовити машину у Львові?

Звісно, найпростіший спосіб – скористатися телефоном. При чому, клієнт може зателефонувати до клієнтської служби (диспетчерської) або відправити онлайн замовлення таксі. Підключивши спеціальний сервіс для мобільного, ця функція стала у рази простішою та зручною.

Наші люди вже довели, що до «булочної»-таки можна під’їхати на таксі, якщо знати, кого викликати!