Чого не варто допускати при купівлі дивана

21.02.2017

Господарі помешкання купують дивани Львова не так уже й часто, але при виборі нерідко допускаються серйозних помилок. Для того, щоб не сталося подібної ситуації, варто ознайомитися із наступною інформацією, в якій піде мова про поширені упущення.

  • вплив емоцій. Великий асортимент диванів, який пропонують сучасні виробники можуть збити покупця з пантелику. Трапляються випадки, що людина, побачивши першу ліпшу модель, сліпо хоче придбати її. Нерідко бувають випадки, коли через надмірні бажання купити дорогий диван, люди поспішають оформити кредит на нього. Через деякий час, коли можна поглянути адекватно на реальні обставини, особа може жаліти про наявність боргу і знелюбити придбаний товар. Подібний стан виникає тоді, коли покупець намагається надмірно заощадити кошти. Відповідно напередодні покупки слід врахувати її суму.
  • проблема кольору. Як відомо для створення інтер’єру кімнати важливу роль потрібно приділити кольоровій гамі. Саме тому, обравши диван з не підходящим кольором, він попросту не буде складовим загального інтер’єру. Щоб уникнути такої проблеми, необхідно взяти матеріал оббивки вподобаного виробу і оцінити в домашніх умовах його поєднання із інтер’єром помешкання.
  • не той розмір. Перш, ніж іти в магазин, потрібно визначити параметри меблів, виходячи із допустимих можливостей площі помешкання. Краще за все, коли покупець, йдучи за покупкою, буде мати з собою план кімнати.
  • практичність понад усе. Слід тверезо обирати товар, який пасуватиме до умов його експлуатації. Негоже купувати диван з гострими кутами господарям, в оселі яких проживають діти. Для власника домашніх улюбленців краще уникати виробів тонкою і світлою оббивкою.
  • діяти без порадників. Найліпше збиратися у похід до магазину самому або ж із близькою людиною. Інші варіанти недопустимі, тому що єдиної думки не досягти ніколи, навпаки велика вірогідність загубити власні погляди.
  • не поспішати. При будь-яких обставинах не варто поспішати із придбанням дивана, оскільки він купується на довгі роки.
  • кращий час. Як показує практика, найчастіше покупки здійснюють на вихідних, проте спеціалісти радять серйозну продукцію купувати у будні. Саме тоді спостерігається невелика кількість відвідувачів.
  • важливість консультації. Чомусь нерідко трапляється, що люди просто бояться запитати у консультанта необхідної для них інформації. Потрібно користуватися такою послугою так як вона може допомогти підібрати підходящу модель.