Огорожі з сітки: невеликі витрати, швидкий та легкий монтаж

03.03.2017

Для того, щоб зробити огорожу ділянки, маєтку чи об’єкту, використовуються різноманітні види профілю. Це може бути дерев’яний паркан, металеві, цегляні, бетонні огорожі чи взагалі живопліт; високі та неприступні чи прості, тільки размежовуючі територію на рекреації. На те, якою буде огорожа, впливають різноманітні фактори. Перш за все, використовуючи певний тип матеріалу, власник ділянки намагається створити умови підвищення якості охорони об’єкту, запобіганню несанкціонованого проникнення на територію. У такому випадку зводяться міцні стіни-паркани. А от у певних випадках відповідним матеріалом може послугувати сітка 2D https://metallosetka.dp.ua/products/svarnaya-setka-2d.

Металевий виріб складається з однакових дротів, що розмішені та закріплені один з одним у вигляді сітки з квадратними чи прямокутними отворами. У монтажі така огорожа дуже проста, тільки того і треба, що встановити стовпчики та приварити чи прикрутити до них полотно сітки. Вся споруда виходить легкою, але міцною. Навіть потужний вітер не зможе пошкодити такий паркан. Тривалість експлуатації залежить від характеру догляду за огорожею: своєчасна обробка антикорозійними сумішами, фарбування, локальна реставрація.

З економічної точки зору огорожі з сітки дуже вигідні: вартість профіль невелика, монтаж не вимагає використання великої кількості додаткових матеріалів, коли не коли профілактичні заходи. Здебільшого металеві вироби такого ґатунку використовуються для огорожі спортивних майданчиків, аеропортів (злітних смуг, терміналів), споруд громадського використання, складських приміщень і територій, воєнних об’єктів тощо, тобто там, де необхідно створити відповідні умови підвищеної безпеки.

До речі, замовник може обрати вироби як відповідного типорозміру, так і за кольором. Вартість за одиницю (секцію) залежить від розміру, кількості ребер, типу захисного покриття. З естетичної точки зору паркани з сітки виглядають дуже стриманими та акуратними. Деякі власники висаджують уздовж сітки повзучі рослини, використовуючи сітку як каркас у створенні живоплоту.