Замовлення оригінальних печаток та штампів у Львові

20.03.2017

Печатка використовується як засіб офіційного підтвердження оригінальності та легітимності документу. Свої печатки мають всі види організацій та установ, професійні об’єднання, фахівці, хто займається приватною практикою тощо. Штампи як різновид печатки, здебільшого використовуються у внутрішньому оборудку, або як зручна форма трафарету, наприклад, штамп із позначкою сплати членських внесків або із зазначенням частини реквізитів документу (назва, адреса організації, контакти, вихідний номер).

Печатки та штампи замовляються індивідуально, адже виріб містить унікальну інформацію ділового ґатунку: назву організації, підпорядкованість, номер реєстраційного свідоцтва, П.І.Б. власника печатки, інші данні ідентифікації. Печатки оберігаються власником і не можуть використовуватися третіми особами. Однак із печаткою може статися всяке, тому час від часу виникає потреба скористатися послугами індивідуального виготовлення виробу.

Печатки та штампи замовляються у таких випадках:

  • перше виготовлення при реєстрації компанії, фірми, приватного підприємства тощо;
  • у випадку втрати (загублення, викрадення);
  • у випадку пошкодження трафарету відбитка;
  • коли необхідно внести виправлення у дані відбитку;
  • коли необхідно відновити печатку по відбитку з паперового носія;
  • для обрання більш зручної форми або заміни пошкодженого устаткування.

Професійна організація у Львові надає кваліфіковані послуги по розробці та виготовленню печаток та штампів будь-якого ґатунку та складності. Маючі відпрацьований механізм виконання замовлень, компанія вивела свою діяльність на дуже високий рівень обслуговування клієнтів. Для фахівців немає нічого неможливого, якщо справа стосується виготовлення оригінальної печатки. До речі, за бажанням клієнта, компанія виконує замовлення по виготовленню пломбіраторів, клейм, факсиміле, екслібрисів, рельєфних, а також кольорових печаток. В останньому випадку мова йде про комбінації до 10 кольорів на одному відбитку. Якість, оперативність та цінова доступність гарантовані!