Міжнародні вантажні перевезення — КИЙ АВІА КАРГО

24.03.2017

Компанія КИЙ АВІА КАРГО має 15-річний досвід роботи в галузі міжнародних вантажних перевезень авіа, автомобільним та морським транспортом. До того ж, надає послуги з митного оформлення імпорту, експорту, транзитного вантажу. Особисті речі, великогабаритні вантажі, коштовності, культурні цінності — КИЙ АВІА КАРГО оперативно, швидко та з максимальною зручністю для клієнта організує транспортування вантажів. Є послуга з планування та здійснення переїздів за кордон для громадян, які виїжджають туди на постійне місце проживання. Висококваліфіковані працівники КИЙ АВІА КАРГО з багаторічним досвідом роботи в галузі транспортної логістики нададуть фахову консультацію, розрахують тариф, максимально зручний та економний маршрут перевезення. У компанії є власний парк вантажних автомобілів та офіси, що розташовані у найбільших та промислово розвинених містах України, а також в аеропорту Бориспіль та порту Одеса. А розгалужена мережа постійних міжнародних агентів та партнерів дає компанії змогу надавати послуги з доставки вантажу по всьому світу, працюючи з клієнтами за принципом «від дверей до дверей».

Перевезення вантажів за кордон здійснюється наступними видами транспорту:

  • морським;
  • авіатранспортом;
  • автомобільним.

Контейнерні перевезення морем — одні з найпопулярніших послуг в Україні. Серед переваг такого транспортування — його невисока ціна. Єдиний недолік — таке перевезення займе чимало часу. КИЙ АВІА КАРГО також допоможе з розвантаженням та завантаженням, оформленням вантажу, доставкою на склад.

Автомобільні вантажні перевезення КИЙ АВІА КАРГО  здійснює як власними транспортними засобами, так і залучає національних і закордонних перевізників. За таких умов компанія береться за вантажі будь-яких габаритів, вкладаючись в найкоротші терміни. Також є послуга доставки «від дверей до дверей», розміщення вантажу на складах та зберігання його там, подальша доставка по регіонах.

Авіатранспортування — це найбільш оперативний та надійний вид міжнародної доставки вантажів, але і найдорожчий. КИЙ АВІА КАРГО доправляє експортні, імпортні, транзитні види вантажу регулярними та чартерними авіарейсами з найбільших аеропортів України: Бориспіль, Дніпро, Одеса, Львів.

Докладніше про міжнародні вантажні перевезення від КИЙ АВІА КАРГО ви можете дізнатись тут http://www.cargo-ukraine.com/uk/. На сайті є послуга «розрахувати тариф», а завдяки «зворотному дзвінку» можна уточнити всі деталі у консультанта.