Як вибрати гумові чоботи для дитини

25.05.2017

Гумові чоботи Demar 0039 P (квіти) р.28-35Бігати по калюжах в дитинстві саме веселе проведення часу. Дзвінкий сміх дитини, посмішки і радість щастя для батьків. Але в повсякденному взутті не побігаєш, так і чується крик мам «Не біжи в калюжу, ноги промокнуть!». А коли жити і радіти весняному дощику, міряючи глибину калюж.

Вихід є — купити гумові чоботи Демар. Лікарі дозволяють їх носити вже з 3 років. Хоча, дитячі гумові чоботи Демар починаються з 20-го розміру, на сайті demar.kiev.ua/ua дивіться всі моделі польського виробника. Практичні з перших кроків можна надійно захищати маленькі ніжки від калюж.

Щоб покупка не принесла шкоди дитині, пропонуємо 4 рекомендації, які необхідно врахувати при виборі.

1.Правільно підібраний розмір. Гумові чоботи, як і інше взуття для дітей, підбирається за розміром стопи, великі чи маленькі чобітки будуть приносити дискомфорт і натирати ніжку дитини. Оптимальний запас на думку фахівців 1 сантиметр.

2. Чоботи повинні бути легкими. Від важких чобіт нога швидко втомлюється

3. Гнучка підошва — це зручно і нога не буде сильно втомлюватися.

4. Знімна вставка (панчіх). Бажано, щоб у чобітках була присутня тепла змінна вставка — використовують восени та ранньою весною, і сушити зручніше, адже ніжка потіє в такому взутті.

Так плавно перейшли до особливостей гумового взуття:

— Нога дитини пітніє, ходити в гумових чоботях тривалий час не можна. Силікон матеріал, з якого зроблене взуття, зовсім не пропускає повітря і таким чином створюється парниковий ефект.

— Ще 15-20 років тому зовнішній вигляд дешевих чобіт залишав бажати кращого. Але зараз багато брендів випускають дуже яскраві, красиві, барвисті і головне безпечні для дитячого організму моделі чобіт.

— Гума має неприємний запах. Треба уважно принюхуватися до купується взуття. Але це в повній мірі відноситься до дешевої китайської продукції. Європейські виробники дотримуються стандартів ЄС, а там дуже строго прописані вимоги до дитячого взуття.

— Дуже складно дитині підібрати ідеальну відповідну модель. Потрібно вибрати розмір, врахувати повноту ноги і якість матеріалу, з якого зроблений чобіт. Іноді трапляються неякісні моделі.

Переваги гумового взуття:
  • Якісні українські чи польські гумові чоботи ніколи не промокнуть. Навіть під час дощу дитини можна взяти з собою на вулицю, не турбуючись про сухість його ніжок.
  • Зносостійкість. Як би не бігав малюк, взуття, швидше за все, не порветься. Вони вічні, виросте нога, а чоботи підуть по родичах, практично в первозданному вигляді.
  • Головна перевага гумових чобіт під час дощу радість і сміх дитини.

Джерело — demar.kiev.ua/ua