Депозит як засіб заощадження та примноження власного капіталу

27.05.2017

депозитиДепозитні рахунки створють з метою прискореного підвищення статку, збереження  та поступового збільшення капіталу. Це також гарний спосіб отримати фінансову гарантію на подальше життя, наприклад, у час відсутності постійної зайнятості чи пенсійного віку. Депозитний рахунок може бути гарним початком якоїсь крупнофінансової операції, наприклад, придбання нерухомості. Саме такими активами можуть для вас стати депозити в ІдеяБанк для фізичних осіб.

Депозит у розумінні фінансової установи, це своєрідна позика, що дає банку людина. Під час дії депозитного договору, установа може використовувати кошти за потребою, натомість нараховуючи клієнтові відсотки за цю можливість. Як сплине час дії договору, клієнт може у повному обсязі отримати свій депозит, а ще й відсоток на додачу.

Однак, перед тим, як відкривати депозит, необхідно ознайомитися із умовами програми. Наприклад, швидкі депозити відрізняються короткостроковим терміном дії, великими відсотками та неможливістю користуватися внеском у період дії договору. Деякі депозитні рахунки передбачають можливість щорічно отримувати відсотки, тоді як «тіло» депозиту залишається недоторканим.

В ІдеяБанку фізичним особам пропонуються наступні депозитні програми:

  • «Акційний +2,7%» відрізняється високовідсотковими умовами, натомість обмежується право дострокового розірвання та додаткового поповнення рахунку у період дії договору;
  • «Депозитний сертифікат» – має високу відсоткову ставку, обов’язковою умовою є присвоєння іменного гарантійного сертифікату;
  • «Безпечний» – класична депозитна програма зі зручними та безпечними умовами стосовно вибору термінів розміщення, можливості поповнення, автоматичної пролонгації;
  • «Вільні кошти» – вільне управління депозитним рахунком з 9% ставкою.

Детальніше про депозитні програми для фізичних осіб можна дізнатися на офіційному сайті банку. Щодо можливості оформлення, тут так само клієнтові пропонуються зручні види обслуговування. По-перше, у будь якому фізичному відділенні. По-друге, через віртуальні сервіси. До речі, в останньому випадку оформлення розміщення депозиту стане навіть вигіднішим, так як фінансова установа нараховує додаткові пункти до відсотків клієнтам, що обрали саме цей спосіб звернення.

Сьогодні ІдеяБанк є одним з найстаріших банків періоду Незалежності України та одним з найпрестижніших фінансових партнерів з великим вотумом довіри.