Людина-павук: Повернення додому — трейлер онлайн, сюжет, цікаві факти

13.06.2017

Людина-павук: Повернення додому (2017) український постерАмериканський фантастичний бойовик виробництва «Marvel Studios» і «Columbia Pictures». Історія появи Людини-павука — супергероя всесвіту «Marvel Comics».

Сюжет

Головний герой фільму «Людина-павук: Повернення додому» (смотреть онлайн українською) — 15-річний Пітер Паркер (Том Голланд) — майже нічим не відрізняється від своїх однолітків, нью-йоркських школярів. Нічим, крім одного: після укусу радіоактивного павука Пітер став володіти надприродними здібностями.

Відчуваючи величезну відповідальність, юнак вирішує використовувати свій особливий дар на благо — для допомоги і захисту тих, хто цього потребує. Дотримуючись слів свого дядька Бена, який говорив, що «з великою силою приходить велика відповідальність», звичайний міський підліток Пітер Паркер стає супергероєм на ім’я Людина-павук.

Маючи ентузіазм і неймовірне бажання проявити себе, Паркер вирішує показати всім, на що він здатний. Але як це зробити, коли в місті вже є Месники? Однак лиходії не збираються давати йому фору, і вже зовсім скоро новому захисникові містян доведеться вступити в єдиноборство з могутнім і нещадним ворогом.

Цікаві факти про «Людину-павука: Повернення додому» (2017)

Фільм є першою частиною перезапущеної франшизи про Людину-павука.

Вперше Том Голланд у ролі Людини-павука з’явився у фільмі «Перший месник: Протистояння» (онлайн на КіноНаХаті).

19-річний Том Голланд став наймолодшим виконавцем ролі Людина-павук: акторові Тобі Маґвайеру було 25 років, коли він отримав цю роль у фільмі 2002 року, а акторові Ендрю Ґарфілду виповнилося 26 років перед зйомками «Нової Людини-павука».

Роль головного лиходія у фільмі на прізвисько Стерв’ятник дісталася акторові Майклу Кітону.

На головну роль розглядалися актори Аса Баттерфілд, Нат Вулф, Чендлер Ріґґз, Ліам Джеймс і Тімоті Чаламет.

Кадр 1

Український трейлер онлайн

Перша частина перезапущеної франшизи чекає на український глядачів у кіно з 6 липня 2017 року. Судячи з трейлера, на нас чекає ще більше запаморочливих спецефектів, порівнюючи з минулими однойменними франшизами.

По рекламному ролку зрозуміло, що стрічку зняли за всіма сучасними супергеройськими канонами компанії «Marvel Studios». Тому на глядачів чекає немала порція жартів, не менше надсучасних спецефектів, апогей яких приходиться на фінальну битву протагоніста й антагоніста. Щодо вибагливості сюжету, образів та драматизму, то тут слід не забувати, що перед нами класичний літній блокбастер, найперше завдання якого розважити глядача.