Які аксессуари для Samsung Tab A 10.1 двійсно варті уваги

06.09.2017

Вибираємо аксесуари для Samsung Galaxy Tab A 10.1

Сучасна розумна техніка за приблизно десятирічний період свого розвитку стала здатна замінити одразу декілька гаджетів, без яких ми не уявляли свого життя раніше. Наприклад планшет Samsung Galaxy Tab A 10.1 підходить для роботи в інтернеті, прослуховування музики, набору текстів, дзвінків, фотографії та запису відео. Але для комфортного користування вам ніяк не обійтися без додаткових аксесуарів, які значно розширюють можливості пристрою. Такі аксесуари можна легко знайти в магазинах. Давайте зупинимось, і подумаємо що вам знадобиться.

Захисне скло необхідне?

стекло samusng galaxy tab a t580

Зазвичай купуючи планшет ви бачите яскраву рекламу про міцне захисне скло Gorilla Glass на єкрані, яке ніби то захистить ваш пристрій майже від усіх можливих механічних пошкоджень. Але це досить далеко від реальності. Насправді гострі металеві предмети, пісок, пил досить легко залишають помітні пошкодження, які будуть суттєво погіршувати якість зображення. Не кажучи вже про падіння на підлогу.

Власне навіщо потрібне захисне скло на дисплей мобільного пристрою? Зроблене з аналогічного алюмосилікатного матеріалу Gorilla Glass, воно поглинає всі випадкові удари по єкрану. Може навіть розбитися при цьому, але планшет залишиться цілий.

Якісні модулі захисного скла мають оліофобне покриття, яке не дасть бруду, краплям дощу і відбиткам пальців залишитись на поверхні. Нанесене воно навіть на грані, які до речі мають тривимірне полірування, завдяки чому приємні на дотик.

Чи потрібно купувати захисний чохол для планшету?

чехол samsung tab a 10 1

Однозначно можна сказати що він робить користування гаджетом зручнішим. Вмонтована підставка дасть змогу розмістити планшетний ПК під зручним для вас кутом на будь-якій поверхні. Наприклад можна с комфортом читати чи дивитись фільм у ліжку, за столом у кафе чи навіть на колінах у транспорті не тримаючи його весь час в руках. Захисні властивості чохлів дозволять вам носити планшет в сумці в різними предметами, навіть такими гострими як ключі чи металевій повербанк.

Чохли для Samsung Galaxy Tab A 10.1 T580/T585 виготовляють переважно з екошкіри. Цей матеріал досить міцний, і в той же час легкий. Ідеально підходить виготовлення аксесуарів. В середині чохли-книжки покривають м’якою мікрофіброю, яка не залишає потертостей на корпусі.

Більшість моделей обладнані магнітним замком Smart Cover, який вимикає екран при закриванні і відкриває при відкриванні обкладинки. Це економить ваш час за зберігає заряд батареї.

Що купити для планшету першим?

Ми рекомендуємо в першу чергу звернути увагу на скло. Дисплей — це найвразливіша частина будь-якого сучасного планшета, ремонт якої коштує майже половину його вартості. Нормального скла для акуратної дорослої людини буде достатньо. Але якщо гаджет може попасти в руки дітям все ж таки варто звернути увагу і на чохол, причому бажано вибирати модель без твердого полімерного каркасу.