Одяг для вагітних — переваги та особливості вибору

28.11.2017

Одяг для вагітних – це спеціально розроблені моделі, головна мета яких полягає в тому, щоб майбутній мамі було зручно і комфортно не лише вдома, але і в публічних місцях. Елегантні сукні, практичні брюки, легкі шорти, оригінальні і яскраві футболки. Сучасна вагітна жінка здатна цілком оновити свій гардероб в залежності до свого положення, і при цьому виглядати просто неперевершено.

Вимоги до одягу для вагітних

Обираючи одяг під час вагітності, слід враховувати не лише красу та зручність моделі, але і матеріал з якого вона виготовлена. Оптимальний варіант – льон, шовк, бавовна та інші натуральні тканини. Вони мають здатність вільно пропускати повітря, даючи можливість шкірі дихати. Особливо важливо це в літні місяці, коли температура повітря навколишнього середовища просто зашкалює.

Натуральні тканини не спроможні викликати алергічну реакцію чи подразнення, в той час як синтетичні вироби характеризуються доволі високою шкідливістю. Єдина їх перевага – нижча ціна, але не варто економити на здоров’ї майбутньої мами. Одяг для вагітних недорого можна придбрати в спеціалізованих магазинах.

Переваги спеціального одягу для вагітних

Зовсім не обов’язково на час вагітності купувати футболки, куртки, спортивні костюми та інший одяг величезного розміру. Це хоч і зручно, але виглядає неохайно, додаючи жінці зайвих кілограм. Спеціальні моделі модних джинс, брюк, суконь та інших виробів для вагітних за допомогою еластичної вставки або спеціального крою допоможуть підкреслити витончену красу майбутньої мами, не створюючи об’єму.

Футболки для вагітних

Обираючи спеціальну футболку для вагітних, не потрібно купувати велику модель. Вам підійде звичайний розмір одягу, оскільки модель розрахована на зростаючий животик. Завдяки цьому вона досить широка в талії, не тисне і не сковує рухів, але виглядає стильно.

Матеріал виробів розрахований на можливе розтягнення тканини, тому можна не боятися появи деформацій чи тріщин на малюнку.

За допомогою неординарної і цікавої футболки можна урізноманітнити гардероб, даруючи радість і хороший настрій оточуючим. Принт в області живота у вигляді кавуна, гарбуза, кульки та інших оригінальних варіацій подарує позитивні емоції. Креативні футболки з різними цікавими надписами та малюнками, різного фасону та довжини, що представлені на сайті, будуть довподоби навіть найвибагливішій вагітній.

Існують моделі і для майбутніх татусів. Подарункова футболка з надписом «Майбутній татко» стане оригінальним повідомленням чоловіку приємної новини.