Як навести порядок у офісі і на складі?

09.12.2017

Чудесний винахід людства – мережа Інтернет – розширяє і нагромаджує досвід людства. Величезна кількість лайфхаків щодо покращення побуту, подолання дрібних та масштабних проблем у роботі, приготуванні їжі, облаштуванні робочого місця та прибиранні. Одним з таких способів раціоналізації простору є встановлення металевих стелажів.

Універсальні полички з металу популярні по всьому світові за невибагливість металевої основи, надійності зберігання, за чітку організацію простору та наглядне зберігання. Жоден архів, склад, офіс чи виставкова зала не зможуть обійтись принаймні без прототипу стелажа.

Зручно зберігати теки з документами, зразки продукції, миючі засоби, продукти харчування довготривалого терміну зберігання, та ще безліч речей.

Компанія УХЛ-МАШ пропонує широкий асортимент стелажів https://uhl-mash.ua/products/stelazhi_metalevi/ на будь-який випадок та потребу.

Як правильно вибрати стелаж?

Основним призначенням стелажу є економія простору, тому вибір стелажу треба проводити з урахуванням кількості та виду предметів, які будуть на ньому розміщуватися.

  1. Кількість полиць визначається згідно потреб. Наприклад, на стелажі зберігаються особисті справи співробітників, а кожна поличка відповідає підрозділу. Всього складових підприємства 5, то і полиць треба замовляти від 5 штук.
  2. Розміри стелажів мають бути пропорційні до загальних розмірів приміщення. Величезна конструкція у крихітному приміщенні навряд буде сприяти гарному настрою чи приємному загальному враженню.
  3. Перевіряти стелаж на надійність. Дешеві екземпляри металевих стелажів не варто перенавантажувати, краще перевірити заздалегідь, як вони тримаються разом із заповненими полицями.
  4. Скільки вантажу витримує конструкція необхідно перевірити на етапі замовлення стелажу. Адже для зберігання документів і розташування , наприклад, будівельних матеріалів слід замовляти зовсім різні стелажі.
  5. Звертайтеся по допомогу до менеджерів, хто як не вони знають всі тонкощі свого товару і допоможуть вам віднайти той, що відповідає вашим цілям.

Обирайте металеві стелажі згідно їх призначення у надійного постачальника!