Важлива інформація про вхідні двері

29.12.2017

Ніхто не стане сперечатися з тим, що вхідні двері є прикрасою квартири чи будинку. Саме вони можуть якісно охарактеризувати господаря помешкання, його вподобання, статус, фінансові можливості тощо. Тому зрозуміло, що вибору вхідних дверей потрібно приділити достатньо уваги. Завдяки сучасному рівню розвитку промисловості асортимент вхідних дверей є досить широким, але деяким клієнтам у їхньому виборі це навіть шкодить.

Виробники металевих вхідних дверей

Звісно, при виборі дверей багато уваги треба приділяти виробнику. Компанія-виробник має бути, що називається, на слуху, як це є у випадку із компанією «Страж». Але, окрім цього, треба враховувати відмінності між різними моделями дверей, а також їхні параметри, до яких можна віднести матеріал, експлуатаційні якості, термін служби, ціну та багато чого іншого. Між собою моделі можна класифікувати за такими ознаками, як спосіб відкривання, тип покриття, кількість замків та габарити.

Види покриттів металевих вхідних дверей

Більшість металевих вхідних дверей можуть бути покриті п’ятьома видами покриттів: тефлоновим, трансферним, комбінованим, молотковим або перламутровим на основі лакофарби. Кожний з цих видів покриттів має свої переваги та особливості експлуатації. Користувачі окремо виділяють вхідні двері з трансферним покриттям. Воно відрізняється більш естетичним, яскравим виглядом, а також здатністю імітувати інші матеріали. Двері з таким покриттям мають глянцеву поверхню, але не рекомендується їх встановлювати в місцях з підвищеною вологістю та високим рівнем ультрафіолетового випромінювання.

Окремо можна виділити двері з молотковим покриттям. Такі двері можна встановлювати будь-де, адже покриття не вигоряє від впливу сонячного проміння. Вони міцні, тож ніякі механічні деформації не зіпсують зовнішній вигляд таких вхідних дверей. У свою чергу, двері з тефлоновим покриттям можна встановлювати у заміських будинках та котеджах, адже їм теж не страшні вологість та сонячне проміння. Що цікаво, такі двері якнайкраще пасуватимуть до будинків, у дизайні яких дуже багато чорного кольору, адже тефлон теж чорного кольору.

Покриття дверей лакофарбою – це інноваційна технологія, завдяки якій гармонійно поєднуються краса та якість. З кожним риком кількість замовлень вхідних дверей саме з таким покриттям лише зростає. Також непотрібно забувати про двері з комбінованим покриттям, яке об’єднує в собі переваги трансферного та молоткового покриття.

Враховуючи ці, а також інші параметри вибору вхідних дверей, на те, щоб віднайти найкращі вхідні двері, не доведеться витрачати занадто багато зусиль.