Переваги Центральної універсальної товарної біржі

22.02.2018

З розвитком сучасних веб-технологій увагу багатьох учасників різноманітних аукціонів привернули онлайн торги. Система інтернет аукціонів виявилась зручною, безпечною та прозорою. А участь в таких торгах доступна будь-якій особі.

Електронні аукціони однаково популярні серед покупців та продавців. Кожна сторона, що бере участь в укладанні угоди, виграє.

Покупці економлять свій робочий час, що міг знадобитись на пошук безпечних провайдерів послуг та товарів, що їм необхідні.

Продавці також зводять до мінімуму час, що потрібен їм на пошук осіб чи організацій, що саме мають потребу в товарах та послугах, які продавець готовий надати.

Але економія часу – не єдина перевага електронних торгів. Значно важливішим є фактор прозорості онлайн аукціону. Завдяки тому, що будь-який крок учасника торгів фіксується в системі, можна повністю відстежити історію проведення аукціону.

Окрім того лише електронні торги надають усім учасникам настільки рівні умови. Участь в торгах є анонімною, тому продавец не знає, з ким саме має справу, а вірогідність корупції чи змови під час проведення аукціону абсолютно унеможливлюється.

Зазначимо також простоту участи в торгах. Незалежно від того, виступаєте ви як фізична чи юридична особа, та наскільки великий досвід торгів маєте, вам не знадобиться жодних складних навичок, знань чи умінь. Достатньо пройти два етапи:

  • отримати електронний цифровий підпис, що замінює собою офіційне посвідчення особи при укладанні угоди чи підписанні документів в мережі інтернет;
  • зареєструватись в системі електронних торгів.

А найбільш стабільною, безпечною та прозорою системою в Україні вже багато років є Центральна універсальна товарна біржа. Саме вона є майданчиком для проведення державних закупівель. Та тільки ЦУТБ має настільки бездоганну репутацію.

Що слід знати про ЦУТБ

  • Серед клієнтів Центральної товарної біржі є багато відомих банківських та державних установ, міністерств, великих корпорацій та просто приватних осіб. Усі вони залишають схвальні відгуки про роботу ЦУТБ.
  • Автоматизованість роботи біржі унеможливлює виникнення помилки через людську неуважність чи некомпетентність.
  • За безперебійним функціонуванням системи постійно стежить ціла низка спеціалістів, що мають досвід вирішення проблем будь-якої складності, характерних для інших подібних майданчиків.
  • Робота біржі проходить у повній відповідності до вимог діючого українського законодавства, що дає гарантію законності будь-якої укладеної черех ЦУТБ угоди.

Центральна універсальна торгова біржа – це уособлення чесної та відкритої конкуренції, що дуже важливо для розвитку економіки. Саме тому ЦУТБ вважається одним з найбільш позитивних факторів, що впливають на репутацію нашої країни.