Як стати успішною

26.02.2018

Кожна людина мріє стати щасливою, успішною і відомою. На це здатні не тільки чоловіки, а й жінки. Кожна успішна жінка має великий досвід у своїй справі. Він в неї або від інших людей, або від помилок, які траплялися на шляху до мрії. У будь-якому разі поради потрібні, і з ними життя кожної жінки стане кращим.

Де знайти поради

Якщо хочете стати успішною, то заходьте на сайт за посиланням. Тут ви знайдете проект, у якому бере участь багато жінок, які досягли висот у своїй справі. Основна роль проекту — посилення ролі жінки у суспільстві. Проект спроектований щоб довести, що кожна жінка має шанс працювати у будь-якій сфері, і бути у ній успішною.

Що конкретно робить проект

Якщо пояснювати просто, то все полягає в тому, щоб підтримати дівчат, які хочуть досягнути висот. Для цього започаткована спеціальна програма. Вона називається менторством. Ментори — жінки зі всієї країни, які досягли висот у різних сферах діяльності. На сайті можна познайомитись з історією кожного ментора, проаналізувати їх шлях та вибрати одного собі.

Щоб розвиватися дівчата проводять один день з ментором, якого виберуть. У цей час успішна жінка поділиться досвідом, допоможе зробити крок до мрії та підтримає у починаннях. Щоб попасти у проект, потрібно пройти відбір. Для цього потрібно залишити заявку на сайті.

Зустрічі у закладах освіти

У проекті організовуються зустрічі зі школярами та студентами. У цьому також приймають участь ментори. Вони допоможуть учням зрозуміти, що хочуть від життя та до якої мрії йти. Також ментори розказують, як бути успішним у будь-якій сфері, починаючи від політики, і закінчуючи мистецтвом. Якщо хочете провести таку зустріч у своєму закладі — залишайте заявку.

За час проекту відбираються найкращі дівчата, у який найбільша мотивація. Їм дають змогу продовжувати займатися проектом там, де захочуть. Вони зможуть допомагати іншим людям досягти своєї мрії та повірити у себе.

Якщо ви хочете досягти дійсних успіхів — залиште заявку на сайті та зробіть великий крок до своєї мрії. Під час проекту ви поспілкуєтеся з відомими жінками, трохи почерпнете досвіду в них та повірите в себе.